Πολιτισμός


''Έφυγε'' η τραγουδίστρια Χριστιάνα

Στη δισκογραφία της περιλαμβάνονται μεγάλες επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Τα μάτια σου», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Σαριμπιντάμ», «Η νύχτα θέλει», «Εβγα, τελάλη μου», «Χόρεψε με ένα ταγκό», «Μίλα μου» (με τον Δάκη) και βέβαια το περίφημο «Τελειώσαμε λοιπόν».

 ''Ανυπόταχτη ψυχή'' - Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Μαστρογιάννη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης  με αφορμή και την επέτειο του Γοργοπόταμου.

Με το νέο βιβλίο του «Ανυπόταχτη ψυχή», η ιστορία της μάνας, εξυμνεί τη μάνα, την αγωνίστρια της ζωής και της Αντίστασης, της «Βάνας», αλλά και τους αγώνες του λαού και όλους εκείνους τους ήρωες που χάθηκαν άδικα.

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες ασφαλούς διαδικτύου. (Αναστασία Παπαδοπούλου)

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σύνολο από μικρές και διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, οι οποίες αφορούν την πρόληψη από τους διαδικτυακούς κινδύνους που απειλούν σε μεγάλο βαθμό τα νεαρά παιδιά.

Απάντησε ο Άρης Σερβετάλης με αναλυτική ανακοίνωση για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση ''Ρινόκερος''

Ο Άρης Σερβετάλης επέλεξε να απαντήσει μέσω των social media στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος»

Άρης Σερβετάλης: Διέκοψε παράσταση επειδή δεν δέχεται να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους

Κατέβηκε η παράσταση «Ρινόκερος» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, καθώς ο πρωταγωνιστής Άρης Σερβετάλης ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να παίζει μόνο σε εμβολιασμένο κοινό

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΕΚΘΕΣΗ Β.ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Β.ΚΟΛΙΠΕΤΣΑ, ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821 - 2021''

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 23 Δεκεμβρίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης, Λ. Ειρήνης 14-16 & Αλκιβιάδου, στην πλατεία Φλέμινγκ, καθημερινά από 11:00 έως 14:00 και από 18:00 έως 20:00.

Eurovision 2022: Οι πέντε υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Στην ανακοίνωση των πέντε υποψηφίων καλλιτεχνών που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022, καθώς και τον τρόπο επιλογής του τραγουδιού προχώρησε την Τετάρτη 17/11 η ΕΡΤ.

Παραμυθένια Χριστούγεννα  με τον Σκρούτζ, την Βασίλισσα του Χιονιού  και την Κοκκινοσκουφίτσα - 5o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Οι μικροί μας φίλοι θα ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα απ τις περιπέτειες των αγαπημένων θρυλικών ηρώων του Ντίκενς , του Άντερσεν και των Αφών Γκρίμ.

Έκθεση Ζωγραφικής, Αγιογραφίας και  Χαρακτικής από την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης ''το Εργαστήρι''

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 και 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 - ΕΓΚΑΙΝΙΑ την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19:00 - Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: ''Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821'' Ο ΝΩΝΤΑΣ ΡΕΝΤΖΗΣ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 στις 19:00 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση του 1821.