Πολιτισμός


Δήμος Ηλιούπολης-ΠΑΟΔΗΛ: ''Παρέα με τα παραμύθια'' διαδικτυακά για τα παιδιά

Τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό, «έκλεισαν» την Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης, αλλά την ανάγκη επαφής με τα παιδιά δεν μπορεί να την σταματήσει τίποτα

«Παρέα με τα παραμύθια  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης ...ηλεκτρονικά!»

Αγαπητοί φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης, όπως γνωρίζετε, η Βιβλιοθήκη μας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά του κορονοϊού, παραμένει κλειστή για το κοινό.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Αναβάλλεται η επίσημη έναρξη του Lime radio''

Αγαπητοί φίλοι μετά από τα τελευταία αυστηρά μέτρα που πάρθηκαν για αυστηρό περιορισμό της κυκλοφορίας σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη για αύριο επίσημη έναρξη του σταθμού και η συνέντευξη του δημάρχου αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας...

 Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κατσάρης, σίγησε η φωνή του «Μπαλαμού»

Έφυγε από τη ζωή, στα 62 του χρόνια, ο Γιώργος Κατσάρης. Η φωνή του έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, όταν τραγούδησε σε πρώτη εκτέλεση το δημοφιλέστατο «Μπαλαμό» ή αλλιώς «Το τραγούδι των γύφτων», σε στίχους και μουσική του Διονύση Τσακνή.

Action Sigma Webtv#14/03/2020 - Κάρμεν Ρουγγέρη - Χριστίνα Κουλουμπή - Ο Θησέας κι ο Μινώταυρος!

Ο διάδοχος του θρόνου των Αθηνών, Θησέας, αφού έμαθε από την μητέρα του, Αίθρα, για την καταγωγή του, και αφού πήρε κάτω από ένα μεγάλο βράχο, τα πέδιλα και το σπαθί που του είχε αφήσει ο πατέρας του, Αιγέας, βασιλιάς των Αθηνών, ξεκίνησε από την Τροιζήνα να πάει στην Αθήνα να τον συναντήσει.

Πέθανε ο δημοσιογράφος και διανοούμενος Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης

Ένας διανοούμενος της Αριστεράς που διώχτηκε και φυλακίστηκε από τη δικτατορία των Συνταγματαρχών και μέχρι σήμερα ασκούσε κριτική στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας των αριστερών κομμάτων.

Εκδήλωση και βραβεύσεις από την Διεθνή Ενωση Αστυνομικών (Αθηνών – Αττικής)

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών (6-8 Μαρτίου) με έργα Ελλήνων αστυνομικών έλαβαν χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στον φιλόξενο χώρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Ηλιούπολης.

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: Τιμητική διάκριση για τη ρεπόρτερ του CNN Greece Μίνα Καραμήτρου

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από Έλληνες αστυνομικούς, εν ενεργεία και μη, πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη η μεγάλη εκδήλωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Θεατρική Ομάδα #TOLMO, για τους εκπαιδευόμενους του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.''Ορίζοντες'' με τον ηθοποιό Ευθύμη Ζησάκη

Βασικός στόχος της θεατρικής ομάδας είναι να ανεβάσει το έργο «Η συμμορία της Χιονάτης», σε διασκευή των σεναριογράφων Ρέππα – Παπαθανασίου, στο ευρύ κοινό.