Η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης σε καλεί σε Σύσκεψη την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στα γραφεία μας (Μαβίλη & Σπ. Ματσούκα-Χαλικάκι) με θέμα: 


«Δράσεις ενάντια στην πολιτική που εξοντώνει τους μικρούς αυταπασχολούμενους επαγγελματίες και εμποροβιοτέχνες».Συνάδελφοι, 


Η κατάσταση που βλέπουμε να διαμορφώνεται αυτό το διάστημα, με την εκκαθάριση των δηλώσεων του 2013, μοιάζει με εφιάλτη. Εκατοντάδες συνάδελφοί μας διαπιστώνουν στην πράξη αυτές τις μέρες και για πρώτη φορά φέτος, τι θα πεί «αυτοτελής φορολόγηση» των εισοδημάτων τους κατά 26% από το πρώτο ευρώ. Η φορολεηλασία των μικρών εμποροβιοτεχνών και επαγγελματιών συμπληρώνεται και από την επιβολή του αυξημένου χαρατσιού, του λεγόμενου τέλους επιτηδεύματος. 


Μονιμοποιείται επίσης το ΕΕΤΗΔΕ (το προσωρινό δήθεν χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ), και απλώς αλλάζει το όνομα του σε ΕΝΦΙΑ. 


Ταυτόχρονα η ενεργοποίηση του ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) με τα τρομοκρατικά ειδοποιητήρια που στέλνει σ? όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ, και με εύλογη συνέχεια τις κατασχέσεις, οδηγεί σε αδιέξοδο την πλειοψηφία των μικρών αυταπασχολούμενων επαγγελματιών. 


Την ίδια στιγμή ο ορίζοντας στο ασφαλιστικό και στο συνταξιοδοτικό προδιαγράφει νέες περικοπές σε παροχές και συντάξεις. 


Και όπως φαίνεται, η όρεξη σ? αυτούς που αποφασίζουν να παίρνονται μέτρα για τη ληστεία σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών, δεν κόβεται από μόνη της. Χρειάζεται να σταματήσουμε τον κατήφορο, να αλλάξουμε την κατάσταση. Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ 
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ 

Προβλήθηκε 284 φορές

Σε συνέχεια της καταγγελίας για τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγία Ταβιθά (μέρος Β)

Απ’ ότι φαίνεται η καταγγελία για τις συνθήκες που επικρατούν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγία Ταβιθά, τάραξε τα νερά. Παρόλα αυτά η Δημοτική Αρχή, σαν άμεσα υπεύθυνη, τήρησε σιγή ιχθύος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'' : ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!!!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια κινητοποίησης του εκπαιδευτικού κόσμου. Στόχο έχει την ανάδειξη των τεράστιων προβλημάτων, με αφορμή και την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Επιστολή με θέμα το σφράγισμα του παρεκκλησίου του Προφήτη Ηλία και του νέου αυθαίρετου κτίσματος - ναού, προς αποτροπή άλλων αυθαιρεσιών.

Την Επιστολή συνυπογράφουν οι ακόλουθοι κοινωνικοί φορείς: *Κι.Π.Η. (Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης) *«Επιτροπή πολιτών για την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος στον Υμηττό» - *Ορειβατικός Σύλλογος Ηλιούπολης *Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης *Περιβαλλοντικός-Πολιτιστικός Όμιλος (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο)

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ''

Οι εθελοντές φροντιστές των αδέσποτων της Ηλιούπολης, άρχισαν ήδη από χθες να εφοδιάζονται από τον Δήμο Ηλιούπολης με το απαραίτητο έγγραφο μετακίνησης, για να ασκήσουν ελεύθερα την εθελοντική τους δράση.