Η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης σε καλεί σε Σύσκεψη την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στα γραφεία μας (Μαβίλη & Σπ. Ματσούκα-Χαλικάκι) με θέμα: 


«Δράσεις ενάντια στην πολιτική που εξοντώνει τους μικρούς αυταπασχολούμενους επαγγελματίες και εμποροβιοτέχνες».Συνάδελφοι, 


Η κατάσταση που βλέπουμε να διαμορφώνεται αυτό το διάστημα, με την εκκαθάριση των δηλώσεων του 2013, μοιάζει με εφιάλτη. Εκατοντάδες συνάδελφοί μας διαπιστώνουν στην πράξη αυτές τις μέρες και για πρώτη φορά φέτος, τι θα πεί «αυτοτελής φορολόγηση» των εισοδημάτων τους κατά 26% από το πρώτο ευρώ. Η φορολεηλασία των μικρών εμποροβιοτεχνών και επαγγελματιών συμπληρώνεται και από την επιβολή του αυξημένου χαρατσιού, του λεγόμενου τέλους επιτηδεύματος. 


Μονιμοποιείται επίσης το ΕΕΤΗΔΕ (το προσωρινό δήθεν χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ), και απλώς αλλάζει το όνομα του σε ΕΝΦΙΑ. 


Ταυτόχρονα η ενεργοποίηση του ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) με τα τρομοκρατικά ειδοποιητήρια που στέλνει σ? όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ, και με εύλογη συνέχεια τις κατασχέσεις, οδηγεί σε αδιέξοδο την πλειοψηφία των μικρών αυταπασχολούμενων επαγγελματιών. 


Την ίδια στιγμή ο ορίζοντας στο ασφαλιστικό και στο συνταξιοδοτικό προδιαγράφει νέες περικοπές σε παροχές και συντάξεις. 


Και όπως φαίνεται, η όρεξη σ? αυτούς που αποφασίζουν να παίρνονται μέτρα για τη ληστεία σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών, δεν κόβεται από μόνη της. Χρειάζεται να σταματήσουμε τον κατήφορο, να αλλάξουμε την κατάσταση. Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ 
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ 

Προβλήθηκε 300 φορές

Στη φυλακή ο 44χρονος καθηγητής που φέρεται να είχε σχέση με ανήλικη μαθήτριά του

Τον δρόμο της φυλακής έδειξαν ανακρίτρια και Εισαγγελέας στον 44χρόνο καθηγητή σε σχολείο των Νοτίων Προαστίων που απολογήθηκε κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικης μαθήτριάς του.

Στάθης Ψυρρόπουλος - Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης: ''Η φανέλα «Πρώτα η Ηλιούπολη» και οι τελευταίες μεταγραφές''

Μετά και την τελευταία αποχώρηση του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου από την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» και την ανεξαρτητοποίησή του, θα μπορούσα εύκολα να επιδοθώ σε μία πρόσφατη αναδρομή.

Έντονη κινητικότητα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος»

Το τελευταίο διάστημα ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Μιχάλης Παπαμαύρος» έχει αναπτύξει έντονη κινητικότητα διεκδικώντας της επίλυση χρόνιων προβλημάτων, όσον αφορά στα σχολεία της Ηλιούπολης (πχ κοντέινερ αντί για αίθουσες)...