Την Τετάρτη 24 Ιουνίου το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» σε συνεργασία με  την εταιρία Coco ? mat πραγματοποίησε δράση με θέμα την Εργοθεραπεία στο πλαίσιο εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

 

 

Βασικός προσκεκλημένος ήταν ο γνωστός και πολύ αγαπημένος σε όλους Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος μαγείρεψε 3 συνταγές με τα παιδιά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α..

 

1896938 732388826869985 9183270399019240672 n

 

Η δράση εξελίχθηκε σ? ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όπου τα παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

 

Προβλήθηκε 760 φορές

Τέλειωσαν τα ψέματα...(Γιώργος Τζεδάκις)

Παραιτήθηκε υπουργός, αλλά δεν ήταν η Μενδώνη. Να μου το θυμηθείτε. Και κυβέρνηση ν’ αλλάξει, θ’ αρνείται να φύγει. Ήταν να μην κάτσει στην υπουργική καρέκλα… Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν αυτός που παραιτήθηκε.

Η μεγάλη σφαγή στο κολαστήριο της Μακρονήσου (28.02.1948) του Σπύρου Κουζινόπουλου

Στα τέλη Φεβρουαρίου του 1948, στην κορύφωση του Εμφυλίου πολέμου, διαπράττονταν στη Μακρόνησο ένα από τα πιο φριχτά και αποτρόπαια ομαδικά εγκλήματα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία: η μαζική δολοφονία 350 κομμουνιστών και αριστερών στρατιωτών.

Ο...  ΛΑΓΟΣ (Λαγωός) (του Νίκου Καραβέλου)

Λαγός (αρχ. λαγωός)= ζώον θηλαστικό ονομαστό, ίσως αδίκως, για την δειλία του , ως περιζήτητο θήραμα, και κατ¨επέκταση ως εκλεκτός μεζές! Ο λαός θέλοντας να τιμήσει την φήμη του λέει: "έγινε λαγός". με άλλα λόγια έγινε καπνός, κοινώς την κοπάνησε.

''Εμείς κ. Μητσοτάκη και κ. Μπακογιάννη Θύτες δεν γίναμε ποτέ'' (Διονύσης Τεμπονέρας)

Με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, μας χωρίζει ένα ιδεολογικό χάος. Εμείς, ανήκουμε σε εκείνους που σέβονται απεριόριστα την ανθρώπινη ζωή και χωρίς κουκούλες και κρυψώνες, με τα πρόσωπά μας γυμνά και στο φως, επιλέγουμε να δίνουμε τις μάχες μας στην κοινωνία με τις ιδέες, τη λαλιά μας και το βλέμμα μας πεντακάθαρο.