Τοπικά


''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' : Κουμπαράς για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία του για τον συνάνθρωπο & θέλοντας να συμπαρασταθεί στο μεγάλο πρόβλημα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, ανοίγει κουμπαρά

Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας: ''Eκδήλωση του Προγράμματος «Το παιδί, η Πόλη και τα Μνημεία» για το σχολικό έτος 2019-2020''

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και σε απογευματινή συνάντηση από τις 3 ως τις 7 μ.μ. έγινε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου της Αθήνας, η εναρκτήρια εκδήλωση του Προγράμματος «Το παιδί, η Πόλη και τα Μνημεία» για το σχολικό έτος 2019-2020.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ''

Οι διαπιστωμένες αυθαίρετες συμπεριφορές πελατειακής λογικής και οι κάθε λογής εξυπηρετήσεις μικρών ή μεγάλων τοπικών συμφερόντων, δεν γίνονται ανεκτές από την νέα Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης.

Κι.Π.Η.: (Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής - 9/10/19 Συζήτηση για τα ρέματα - Η παρέμβασή μας)

Αρκετά σημαντική ήταν η παρουσία εκπροσώπων συλλόγων, συλλογικοτήτων και πολιτών, που υπερασπίζονται τη διατήρηση των ρεμάτων της Αττικής, που παραμένουν σε φυσική κατάσταση.

Η Αλληλεγγύη - Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιούπολης δεν έχει σχέση με το Φεστιβάλ του Σαββατοκύριακου

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους-ες ότι ο Σύλλογός μας "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" που έχει ιδρυθεί από το 1964, δεν έχει καμία σχέση με το σύλλογο που αυτονοματίζεται ως "Αλληλεγγύη" και ο οποίος εμφανίζεται ως διοργανωτής του φεστιβάλ τροφίμων που λαμβάνει χώρα στην πλατεία Π. Πατρών Γερμανού το σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης.