ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
To ΕΝΑΚ καταγγέλλει στο λαό της Ηλιούπολης την απροκάλυπτη και μεθοδευμένη επίθεση με τη μέθοδο των ομαδικών απολύσεων, ενάντια στην Αυτοδιοίκηση και τους εργαζομένους.
Σχολικοί φύλακες και Δημοτική Αστυνομία αποτελούν δομές και υπηρεσίες με σημαντικό έργο και προσφορά στην αυτοδιοίκηση, την κοινωνία και την εκπαίδευση.
Ενα ευνομούμενο και εκσυγχρονισμένο κράτος δεν μπορεί και δεν δικαιούται να μην προφυλλάσει τα σχολικά κτίρια και τους πολίτες του.
Το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο της χώρας, υπηρετεί μεθοδικά και πειθαρχημένα τις εντολές της τρόϊκας και των τραπεζιτών.
Αν πράγματι επιθυμούσαν εξορθολογισμό υπηρεσιών και προσωπικού θα εφάρμοζαν μελετημένα και προγραμματισμένα μετακινήσεις και μετατάξεις προσωπικού εκεί που υπάρχουν απίστευτες και πραγματικές ανάγκες.
Το ΕΝΑΚ, βρίσκεται μπροστά και δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων σε ένα ενιαίο ανεξάρτητο μέτωπο.

Με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια, το ΕΝΑΚ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση στο στέκι του κοινωνικού χώρου ?Συνεργείο? από εξωθεσμικά φασιστικά στοιχεία. Ο λαός της Ηλιούπολης έχει αποδείξει από τη μεταπολίτευση την προσήλωση του στη Δημοκρατία και την πρόοδο.

Για το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
12 Ιουλίου 2013

Προβλήθηκε 434 φορές

Στη φυλακή ο 44χρονος καθηγητής που φέρεται να είχε σχέση με ανήλικη μαθήτριά του

Τον δρόμο της φυλακής έδειξαν ανακρίτρια και Εισαγγελέας στον 44χρόνο καθηγητή σε σχολείο των Νοτίων Προαστίων που απολογήθηκε κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικης μαθήτριάς του.

Στάθης Ψυρρόπουλος - Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης: ''Η φανέλα «Πρώτα η Ηλιούπολη» και οι τελευταίες μεταγραφές''

Μετά και την τελευταία αποχώρηση του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου από την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» και την ανεξαρτητοποίησή του, θα μπορούσα εύκολα να επιδοθώ σε μία πρόσφατη αναδρομή.