24ωρη Πανελλαδική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ., δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Εντός των τειχών 27 Φεβρουαρίου 2024

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της συμμετοχής της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. , την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας.  

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους Δημότες και Κατοίκους λόγω της ενδεχόμενης συμμετοχής ορισμένων εργαζομένων καθαριότητας στην επικείμενη απεργία, όπως κρατήσουν για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 τα απορρίμματά τους για την καλύτερη διαχείριση του όγκου των σκουπιδιών.

https://ilioupoli.gr

Προβλήθηκε 562 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.