ΑΔΕΔΥ: Αποφάσισε στάση εργασίας για την Τρίτη 10.05.2022

Ασφαλιστικά και όχι μόνο 08 Μαϊου 2022

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε την κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, από τις 9.00 π.μ. ως τις 12.00 μ.μ., μέρα που εκδικάζεται στο ΣτΕ η προσφυγή του ΕΚΑ κατά του Νόμου Χατζηδάκη (Ν4808/21).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τις ομοσπονδίες-μέλη της και τους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου να δώσουν δυναμικό «παρών» στις 9.30 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47-49), που θα γίνει μαζί με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

www.aftodioikisi.gr

Προβλήθηκε 835 φορές
Νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ: Πανελλαδικές με εξετάσεις σε τρία μαθήματα από την Α' λυκείου

Το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί από το 2029, αλλά ο δημόσιος διάλογος ξεκίνησε από την πρόταση του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Εξετάσεων, Γιώργου Δάσιου, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων - Προτείνει οι μαθητές να δίνουν 3 μαθήματα κάθε χρόνο (συνολικά 9 και τις τρεις χρονιές) για το Εθνικό Απολυτήριο