Αγγελική Ευσταθιάδου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος - ''Ηλιούπολη πάμε μπροστά''

Εντός των τειχών 12 Ιουλίου 2023

Αγγελική Ευσταθιάδου

Η Αγγελική Ευσταθιάδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Σχίζα και έχει ένα γιο, τον Σταύρο.

Σπούδασε λογιστικά. Έχει μεγάλη και μακρά πείρα στη διοίκηση επιχειρήσεων, καθώς επί 20ετίας αποτελούσε κεντρικό στέλεχος οργάνωσης και διοίκησης σε μεγάλο οργανισμό. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Κατέχει υψηλή τεχνογνωσία στην οργάνωση και διαχείριση διοικητικών υπηρεσιών, καθώς και στην ψηφιακή τους αναβάθμιση.

Μένει στην Ηλιούπολη τα τελευταία 27 χρόνια.


Η Αγγελική Ευσταθιάδου στο facebook

Προβλήθηκε 2318 φορές

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.