Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος της Αγίας Μαρίνας με κατεύθυνση προς τη Βάρη, όταν συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα. 

Συγκεκριμένα το ατύχημα συνέβη πριν τις σήραγγες του Καραμανλή με αποτέλεσμα στο σημείο να υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις μιας και λόγω ώρας υπάρχει αρκετή κίνηση. 

Σημαντικές καθυστερήσεις συναντούν οι οδηγοί στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και στη λεωφόρο Βάρης- Κορωπίου από τη Βούλα προς τη Σχολή Ευελπίδων.


Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία λόγω της σύγκρουσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου πριν τις τρύπες του Καραμανλή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. 

Το ένα αυτοκίνητο έχει απομακρυνθεί από το σημείο.

www.protothema.gr

Προβλήθηκε 312 φορές

O Υμηττός ενώνει τις δυνάμεις του και με την ακριτική Σάμο

Στην ακριτική, μα συνάμα φιλόξενη Σάμο, συνεχίστηκε το οδοιπορικό που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, για να εξάγει την τεχνογνωσία του, να συνάψει μνημόνια συνεργασίας και να συμβάλλει στην προάσπιση του δασικού μας πλούτου.

Έφοδος της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη - 5 συλλήψεις ανηλίκων μελών συμμοριών

Πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφαλείας Αθηνών σήμερα το πρωί στην Πολυτεχνειούπολη, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι 5 ανήλικοι που συνδέονται με τη συμμορία σε κτίριο των φοιτητικών εστιών.