Μια απίστευτη κλοπή σε… ζωντανή μετάδοση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (4/6) στην παραλία του Αλίμου. Συγκεκριμένα, η κάμερα του ΣΚΑΪ «έπιασε» επ’ αυτοφώρω κλέφτη την στιγμή που άρπαξε σταυρό από τον λαιμό γυναίκας η οποία ετοιμαζόταν να μπει στην θάλασσα.

Στα πλάνα που μετέδιδε live η εκπομπή «Σήμερα» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσέλιγκας, φαίνεται ένας άντρας να πλησιάζει την ηλικιωμένη από πίσω και να της τραβά το σταυρό με δύναμη από το λαιμό. Ύστερα το βάζει στα πόδια τρέχοντας, με τον δημοσιογράφο αλλά και το θύμα να έχουν μείνει εμβρόντητοι.

«Δεν κατάλαβα τίποτα. Ήταν σταυρός αξίας με χοντρή αλυσίδα», είπε η γυναίκα λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε.

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)


Προβλήθηκε 158 φορές

Παγκράτι: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας - Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Κρησίλα στο Παγκράτι, όταν στις 3:40 εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στην είσοδο πολυκατοικίας

Εξαφανίστηκε η 53χρονη Κατερίνα από τον Άλιμο

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αικατερίνης Φουστέρη από τον Άλιμο σήμερα στις 15/06/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.