Ανατροπή στην Ηλιούπολη και παραμονή Γράφα

Εντός των τειχών 28 Νοεμβρίου 2024

Στο τιμόνι της Ηλιούπολης θα παραμείνει ο Θωμάς Γράφας.

Κανονικά στην πρωινή προπόνηση της Ηλιούπολης βρέθηκε ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στη θέση του, παρά την παραίτησή του.

Ο 54χρονος τεχνικός είχε υποβάλλει την παραίτησή του μετά την ήττα από το Αιγάλεω και είχε γίνει δεκτή. Ωστόσο, η προσέγγιση της Ηλιούπολης με τον Νίκο Παντέλη δεν είχε αίσιο τέλος και φαίνεται πως η διοίκηση αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Γράφα.

Μάλιστα, ανέβηκε μια φωτογραφία του έμπειρου τεχνικού από την προπόνηση στο facebook της ομάδας, αλλά στη συνέχεια κατέβηκε.

www.sdna.gr

Προβλήθηκε 963 φορές

Βρέθηκε νεκρός ο Πέτρος Νταρζάνος, 38 ετών.

Ο αναζητούμενος, που έμενε προσωρινά στο σπίτι της αδερφής του, στην Ηλιούπολη Αττικής, είχε βγει για καφέ σε καφετέρια, στην περιοχή των Εξαρχείων και στη συνέχεια αναχώρησε για να επιστρέψει στην Ηλιούπολη. Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Παράκαμψη της γραμμής 206 λόγω εργασιών αποξήλωσης οικίσκου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 90 τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2025

Προκειμένου να υλοποιηθεί η αποξήλωση του οικίσκου, θα πρέπει να γίνει μικρή παράκαμψη της γραμμής 206 για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα (19 Μαΐου 2025, από 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.)

Silver Alert / Εξαφανίστηκε ο  Πέτρος Νταρζάνος

Ο αναζητούμενος, που μένει προσωρινά στο σπίτι της αδερφής του, στην Ηλιούπολη Αττικής, είχε βγει για καφέ σε καφετέρια, στην περιοχή των Εξαρχείων και στη συνέχεια αναχώρησε για να επιστρέψει στην Ηλιούπολη. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.