Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη για τη δολοφονία του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί στα δικαστήρια για την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρεται, η έδρα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έκρινε ότι με τις επιτρεπόμενες συνθήκες και με μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό των 15 ατόμων στην αίθουσα η δίκη δεν μπορεί να διεξαχθεί.

Ωστόσο, τόσο οι συνήγοροι και των δύο πλευρών, όσο και ο εισαγγελέας ζήτησαν να μη διακοπεί η δίκη, αλλά να να μεταφερθεί σε μεγαλύτερη αίθουσα.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε την επ’ αόριστον αναβολή με τον πρόεδρο να λέει ότι «μετά μεγάλης μου θλίψης αναβάλλουμε την υπόθεση».

πηγή

Προβλήθηκε 130 φορές
Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο εφοπλιστής, Ιάκωβος Τσούνης, που πρόσφατα δώρισε όλη του την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις, απεβίωσε στις 15.30 στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου νοσηλευόταν.

Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λήστευε ηλικιωμένους στην Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που προέβαινε συστηματικά σε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές από οικίες ηλικιωμένων ατόμων στα Μεσόγεια Αττικής...

Κορονοϊός: Επιπλέον μέτρα στον οικισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο

Ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κατόπιν εισήγησης και σύμφωνης γνώμης του Δημάρχου Χαλανδρίου, Συμεών Ρούσσου, αποφασίστηκε η κήρυξη του οικισμού Ρομά Νομισματοκοπείου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από σήμερα έως και την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 6 π.μ.