Αργυρούπολη: O 66χρονος προπονητής που παρενοχλούσε τη 17χρονη.

Στα πέριξ 03 Ιουλίου 2025

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργυρούπολη η είδηση της σύλληψης ενός 66χρονου προπονητή ιαπωνικών πολεμικών τεχνών, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 17χρονης αθλήτριάς του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος προπονητής, έχαιρε πλήρους εμπιστοσύνης από την οικογένεια της ανήλικης κοπέλας.

Στην καταγγελία στις Αρχές προέβη η μητέρας της νεαρής, στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από έρευνα τον εντόπισε και τον οδήγησε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος προπονητής θεωρείται από τους κορυφαίους στον χώρο της ιαπωνικής πολεμικής τέχνης του Judo και έχει υπάρξει προπονητής αρκετών αθλητών και σημερινών προπονητών. Μάλιστα στο παρελθόν έχει δώσει σειρά συνεντεύξεων, ενώ είχε και εκδοτική δραστηριότητα στον τομέα του.


Επισημαίνεται ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, συνέλαβαν τον 66χρονο το πρωί της Δευτέρας (30/6), δυνάμει εντάλματος και μετά από αναζητήσεις ειδικής ομάδας αστυνομικών, με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου με παθούσα που συμπλήρωσε τα 14 έτη, τελεσθείσα από γυμναστή κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 66χρονος καταχρώμενος την ιδιότητα του προπονητή πολεμικών τεχνών, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος μιας 17χρονης αθλήτριας του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 150 φορές