Σε στάσεις εργασίας προχωρούν μεθαύριο, Πέμπτη 10/3, οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό και μετρό, διεκδικώντας την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου για την υπογραφή νέας επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας, "χωρίς προαπαιτούμενα από την πλευρά της διοίκησης".

Η προειδοποιητική, όπως χαρακτηρίζεται, στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8.00 π.μ. και από τις 21.00 έως και τη λήξη της βάρδιας.


Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους, παλεύουν για τη διατήρηση των Δημόσιων Συγκοινωνιών, προκειμένου ο επιβάτης να απολαμβάνει ασφαλείς μεταφορές με φθηνό εισιτήριο". 

Προβλήθηκε 2162 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.