ΕΛΕΟΣ. - Απίστευτη εκμετάλλευση: Επιτήδειοι ζητούν 30? για να διοργανώσουν επίσκεψη στον τάφο του Παντελίδη

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 09 Μαρτίου 2016

Ο θάνατος ενός γνωστού προσώπου, και δη καλλιτέχνη, όπως ο λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης δυστυχώς μπορεί να έχει ποικίλες προεκτάσεις, πολλές φορές άσχημες και μακάβριες.

Συχνά οι άσχημες προεκτάσεις ταυτίζονται με το μακάβριο.



Αλιεύσαμε, λοιπόν, από τα social media την εξής φωτογραφία που απεικονίζει το εξής χαρτί κολλημένο σε ένα δέντρο: 

 

Απ' ότι φαίνεται οι διαφόρων ειδών επιτήδειοι δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό.

Όχι μόνο εκμεταλλεύονται το θάνατο ενός ανθρώπου, αλλά και τον απλό κόσμο ζητώντας 30 € για... επίσκεψη στον τάφο του Παντελίδη.

 

από: alfavita.gr

Προβλήθηκε 964 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύεται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και από πολύ ισχυρούς ανέμους.