Χθες Τρίτη 8 Μαρτίου, αποχαιρετήσαμε στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου ένα σπουδαίο άνθρωπο στο τελευταίο του ταξίδι: Τον Βαγγέλη Παπασπύρου, που απεβίωσε αιφνιδίως στα 56 του χρόνια.

Αυτά που χαρακτήριζαν τον Βαγγέλη εκτός από το απέραντο ήθος, ήταν η ευγένειά του, η πίστη στην αριστερή ιδεολογία, η επιστημονική γνώση και η αγωνιστικότητά του. Ήταν αυτό που λέμε ένας πολύ ενεργός πολίτης και βαθιά δημοκρατικός.


Όμως, είχε και ένα ιδιαίτερο προσόν.

Να αναλύει δύσκολα προβλήματα με απλό και κατανοητό τρόπο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τελευταία παρουσίαση που έκανε στην πόλη μας για την διάσωση του ρέματος της Πικροδάφνης στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Για την τεράστια αυτή απώλεια συλλυπούμαστε βαθιά την οικογένειά του, τους ευχόμαστε υγεία και κουράγιο και ελπίζουμε να τους παρηγορεί το αποτύπωμα προσφοράς και ανθρωπιάς που άφησε στον κόσμο μας.


Όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, όχι απλά θα τον θυμόμαστε, αλλά και θα παραδειγματιζόμαστε από το χαρακτήρα και την προσωπικότητα αυτού του αγνού ανθρώπου.

 

Βαγγέλη, καλό σου ταξίδι!
 

Προβλήθηκε 1483 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.