Γενική Συνέλευση της Ένωσης ΕΒΕ Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 14 Μαρτίου 2016

Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους Επαγγελματίες – Βιοτέχνες και Έμπορους να δώσουν, μαζικά το παρόν  στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης,  την Τετάρτη 16 Μάρτη, ώρα 19:00.

Μαβίλη και Ματσούκα, Ηλιούπολη 163 45, Ελλάδα.

 

Συνάδελφοι,


Μετά τη μεγαλειώδη Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση στις 4 Φλεβάρη και τα συλλαλητήρια στις 13 & 14 Φλεβάρη στην Αθήνα με την συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων αγροτών, εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων, καλούμαστε να οργανώσουμε παραπέρα την κλιμάκωση του αγώνα μας, απέναντι στη βάρβαρη επίθεση που δεχόμαστε.

Η ενωτική αγωνιστική διάθεση που εκφράστηκε στις κινητοποιήσεις πρέπει να βρει ανταπόκριση με ακόμη περισσότερους στον αγώνα.

Το σχέδιο αυτό εάν ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή θα επιφέρει καταστροφικές συνέπειες, σε όλα τα λαϊκά στρώματα και κυρίως στους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού.

Τα αντιασφαλιστικά - αντιλαϊκά σχέδια κυβέρνησης, Ε.Ε, κεφαλαίου δεν θα περάσουν. Το νομοσχέδιο - λαιμητόμος πρέπει να αποσυρθεί.

Δεν εφησυχάζουμε! Είμαστε σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα.

Οργανώνουμε την αντίσταση στα μέτρα που μας αφανίζουν.

Συμμετέχουμε όλοι ενεργά, στις δραστηριότητες της Ένωσης.

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΠΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ - ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! 

 

 

Προβλήθηκε 703 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025