(Σχολιάζει ο Προκόπης ο Λαές).

 

Αυτοί οι Ισπανοί έχουν χιούμορ τελικά


Στην Βαλένθια κάθε χρόνο αυτές τις μέρες έχουν καρναβάλι.


Φέτος ο πρωθυπουργός μας είχε την τιμητική του, αφού τμήμα της καρναβαλικής κατασκευής, που στήθηκε στο κέντρο της πόλης, για να καεί, περιελάμβανε και την φιγούρα του Αλέξη “μας”, υποβασταζόμενη σε “ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο”, από την δεξιά χείρα της κας Μέρκελ.

Στο τέλος η κατασκευή καίγεται μέσα σε εντυπωσιακές φλόγες, με τον Αλέξη Τσίπρα και την Άγκελα Μέρκελ να χάνονται μέσα στις στάχτες, κάτω από τα αυστηρά μέτρα των πυροσβεστών, που προστατεύουν τους θεατές, τα γύρω σπίτια και τα καταστήματα.

“Πύρινο” λοιπόν το πολιτικό χιούμορ των Ισπανών, αλλά εμείς ελπίζουμε να μην καταλήξει “στην πυρά” και ο ελληνικός λαός.


Nα ορθώσει το ανάστημά του, να βρει τον δρόμο και τον τρόπο και να ανατρέψει τις πολιτικές, που δυστυχώς ακολουθεί κι αυτή η κυβέρνηση, συνεχίζοντας με “αριστερή συνέπεια” τις μνημονιακές επιλογές των προηγούμενων.


 

Προβλήθηκε 510 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.