Στο καφέ μπαρ «The Grotto» η Ένωση Συντακτών Ηλεκτρονικού Τύπου και Λοιπών Σύγχρονων Μέσων, Ένωση στην οποία το Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr) είναι μέλος, γιόρτασε τα δύο χρόνια από την ίδρυσή της.

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

πρόεδρος ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Η ΕΣΗΤΛΣΥΜ, ως δημοσιογραφικό επαγγελματικό σωματείο της πόλης της Νέας Σμύρνης, εδώ και δύο χρόνια, έχει αναπτύξει τις δραστηριότητές της όχι μόνο με την ανελλιπώς μηνιαία έκδοση του έντυπου «ο Προφήτης της Νέας Σμύρνης» αλλά και με ζωντανές live streaming και μαγνητοσκοπημένες παραγωγές σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες της πόλης.

Ταυτόχρονα, έχει δώσει φωνή, πένα και μικρόφωνο σε νέους ανθρώπους, τους οποίους αναδεικνύει αλλά και οι οποίοι ταυτόχρονα αναδεικνύουν το έργο της.

Στο πάρτι της ΕΣΗΤΛΣΥΜ παραβρέθηκαν, πέραν όλων των συνεργατών, εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και παρατάξεων και διασκέδασαν με τα μέλη της ένωσης.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr (δείτε εδώ) μίλησαν παίκτες και παίκτριες ομάδων, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, πολιτιστικών φορέων αλλά και απλοί φίλοι που ευχήθηκαν πάντα επιτυχίες.

 

Προβλήθηκε 634 φορές

Βύρωνας: ''Άγουρη'' συμμορία πίσω από το θάνατο 16χρονης κόρης δημοσιογράφου από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ήταν Νοέμβριος του 2023. Η είδηση του θανάτου μιας έφηβης, κόρης γνωστού δημοσιογράφου συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στο Βύρωνα όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το «σίσα» γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών».