• vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • kargas
  • raxati
  • paulou_dontia
  • venchi
  • little_bees
  • lampros_odontiatros
  • syntrivani
  • ispecs
  • goudis
  • skoumis_metaforiki
  • artina bakery
  • dimi_fashion
  • jason cafe
  • 3pigs
  • chrisalida
  • kids_party
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • moutrakia.kids.tv
  • enso_tatoo
  • Iraklis_Tsims
  • booze
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • petshopcorner
  • anagnostou
  • stamatiou_apofraxeis
  • psinokaimetho

Γραφείο Τύπου του Δήμου: «Τώρα αρχίζει ο αγώνας…»

Εντός των τειχών 28 Μαρτίου 2016

Το «Ηλιούπολη για Όλους» σε σχετική του παρέμβαση την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, δημοσιοποίησε μια άποψη του για την Κοινή Συνεδρίαση του Διαδημοτικού Συμβουλίου των Δήμων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης-Ελληνικού και Αλίμου την Πέμπτη 31.3.2016 (Το κείμενο μας εδώ με τίτλο: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ Δεν Μπορεί Να Παρευρεθεί Στο Διαδημοτικό Συμβούλιο. Μπορεί Όμως Το Διαδημοτικό Να Πάει Στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΝΤΗ! )

Με λύπη μας διαβάσαμε στην απαντητική επιστολή του Δήμου όπως αυτή διατυπώνεται από το γραφείο τύπου του Δήμου πως «τώρα αρχίζει ο  αγώνας……» .

Η δήλωση είναι πράγματι «αφοπλιστική»!!!


Επειδή θεωρούμε το θέμα ιδιαίτερα λεπτό δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας παρά πέρα σχολιασμό και περιοριζόμαστε στη απλή δημοσίευση της επιστολής του Γραφείου Τύπου του Δήμου.


Από τη Συντακτική ομάδα του Ηλιούπολη για Όλους

29.3.2016


Ακολουθεί η επιστολή του Γραφείου Τύπου

Δήμος Ηλιούπολης

Ημερομηνία 28/3/2016


Προς τη Σύνταξη του Ηλιούπολη για Όλους


Αγαπητοί κύριοι,
Σε σχέση με το δημοσίευμά σας (http://www.ilioupoligiaolous.gr/article.php?id=10748) πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουν δοθεί ακόμα οριστικά παραχωρητήρια των δημοσίων κτημάτων στον Δήμο Ηλιούπολης.

Το Εφετείο δικαίωσε το Ελληνικό Δημόσιο σε σχέση με τους καταπατητές.

Τώρα αρχίζει ο αγώνας για τα οριστικά παραχωρητήρια.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης
 

Προβλήθηκε 1272 φορές

Αγιασμός και έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς στην Ηλιούπολη

Με την παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, μελών της προσκοπικής οικογένειας και φίλων του Προσκοπισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 12:00, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς στην Ηλιούπολη.