Μετά από απανωτές περικοπές, μειώσεις δηλαδή μισθών και επιδομάτων σε όλα τα επίπεδα για εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, φαίνεται ότι κάποιοι εξακολουθούν να απολαμβάνουν την ανωνυμία και πιθανότατα κάποια προνόμια.

 

Δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενους – φαντάσματα σε 178 φορείς του Δημοσίου που δεν έχουν ακόμη, πέντε χρόνια μετά, κάνει απογραφή.

 

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται οι 178 του Δημοσίου δεν έχουν απογραφεί, με τις διοικήσεις αυτών να αρνούνται να δώσουν στοιχεία για υπαλλήλους και τις αμοιβές τους.

 


Αν και παρανομούν εξακολουθούν να χρηματοδοτούνται από το Κράτος!

 


Αυτό προκύπτει απ' την απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορου Βερναρδάκη, σε ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Ποταμιού, Γιώργου Αμυρά.

 


Το ερώτημα είναι μάλιστα πως είναι δυνατό κάποια υπουργεία να καλύπτουν τους φορείς αυτούς και να συνεχίζουν τη χρηματοδότησή τους και κυρίως ο λόγος που κάποιοι ανέχονται την ύπαρξη υπαλλήλων... φαντασμάτων.

 

Μήπως λοιπόν μιλάμε για “δικά μας παιδιά” που απολαμβάνουν συγκεκριμένα προνόμια;

 

epoli 

 


είχαμε γράψει για το ίδιο θέμα εδώ

Προβλήθηκε 717 φορές
Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε με βούλευμά του την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου, του άλλοτε ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

Ο καιρός την Πέμπτη 2 Μαϊου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.