Δεν είναι μόνο το internet, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης έπεσε και ο φόρος στη χρήση κοινωνικών δικτύων. Ακόμη και το Facebook σκέφτηκαν για να βάλουν φόρο.


Η εξίσωση δεν βγαίνει για την κυβέρνηση και έτσι μεταξύ άλλων φόρων, όπως η χρήση internet, αλλά και το τέλος στην συνδρομητική τηλεόραση, τώρα έρχεται και ο φόρος κοινωνικής δικτύωσης.


Μάλιστα το σχέδιο περιλαμβάνει κλιμακωτό φόρο, ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο καθένας.

Με λίγα λόγια όσες περισσότερες φορές μπαίνει κανείς ημερησίως, όσες περισσότερες αναρτήσεις κάνει αλλά και όσα περισσότερα είναι τα Likes στη σελίδα του τόσο μεγαλύτερος θα είναι και ο φόρος.

 

  Καλό μήνα.....


Ναι, είναι πρωταπριλιά και είναι ψέμα, αλλά με αυτά που ακούμε για τις απαιτήσεις των δανειστών... ε, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.


Το κλέψαμε από το newsit.gr (Η ιδέα είναι κλεμμένη από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.)

Προβλήθηκε 833 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.