Πολλές σελίδες δόξας έχουν καταγράψει οι Έλληνες όχι μόνο στη διάρκεια της Επανάστασης του 21 αλλά και πολύ αργότερα σε ήρεμους χρόνους όταν οι συνθήκες το καλούσαν.

Μια τέτοια σελίδα δόξας γράφτηκε στο πρόσφατο εορτασμό της Εθνικής Επετείου στην Ηλιούπολη. Πρωταγωνιστής Εκείνος. Από σεμνότητα Εκείνος δεν έδωσε δημοσιότητα στη πράξη του. Το έπραξε όμως γνωστός κληρικός της Πόλης.

Οι WIKILEAKS της Ηλιούπολης όμως, αφού λάβανε γνώση της σχετικής επιστολής-ανακοίνωσης, αναλύσανε και συμπληρώσανε τα γεγονότα και έκριναν πως δεν έχουν το δικαίωμα να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Τα γεγονότα έχουν κάπως έτσι και λαμβάνουν χώρα μεταξύ δύο ιερωμένων την ώρα της παρέλασης. Ο ένας είναι μακριά από την Πόλη και ο άλλος είναι στη Παρέλαση!

Αυτό που μας κίνησε την περιέργεια και ψάξαμε το θέμα λίγο περισσότερο είναι το γεγονός πως όταν κάποιος εκτίθεται στη βροχή βρέχεται, γίνεται μούσκεμα , γίνεται «παπί»!

Από την ανακοίνωση όμως του Πατρός Σεραφείμ μάθαμε πως όποιος εκτίθεται στη βροχή «υγραίνεται» !

Αυτό το «υγραίνεται» μας φάνηκε κάπως περίεργο γιατί καθόλου δεν παραπέμπει και δεν δικαιολογεί Ηρωική στάση Εκείνου που το υφίσταται!

Παρακολουθείστε λοιπόν τον σχετικό διάλογο:


Ο ένας: Έλα, με ακούς; Πως έχουν τα πράγματα εκεί. Βρέχει; βρέχει;

Ο άλλος: Δεν σε ακούω καλά. Στάσου κάπου να σε ακούω καλύτερα.

Ο ένας: Δεν μπορώ να σταματήσω γιατί επιστρέφω να προλάβω την παρέλαση. Άκουσα πως κάποιοι Δήμαρχοι, μη τους χαρακτηρίσω, αποφασίσανε να διακόψουν τη παρέλαση για να μη βραχούν τα παιδιά! Άκου εκεί να μη βραχούν τα παιδιά! Στρατευμένοι αποδομητές των αξιών μας θα είναι οι Δήμαρχοι και κρύβονται πίσω από τη βροχή! Δεν τις πάνε τις παρελάσεις και ψάχνουν αφορμές!

Ο άλλος: Δεν σε ακούω καλά. Και εδώ φαίνεται πως θα βρέξει. Φοβάμαι πως κι ο δικός μας εδώ θα διακόψει τη παρέλαση αν δυναμώσει η βροχή..! Τον βλέπω να κοιτάει συνεχώς τα σύννεφα!

Ο ένας: Αν διακόψει τη παρέλαση, να πάει να ….! Θα τον αφορίσω … και ξέρεις εσύ, είμαι αποφασισμένος για όλα! Θυμάσαι τι τούσουρα πρόπερσι.

Ο άλλος: Πάντως τον βλέπω απτόητο παρά τις πρώτες σταγόνες που άρχισαν να πέφτουν! Δεν ξέρω τι θα γίνει άμα δυναμώσει η Βροχή. Δείχνει, δείχνει ψύχραιμος!

Ο ένας: Εγώ προσεύχομαι να μη δυναμώσει η βροχή το ίδιο να κάνεις και εσύ! Άκουσες τι λέω, να κάνεις μια ευχή από μέσα σου. Ο Δήμαρχος πρέπει να αντέξει λίγη ύγρανση της κεφαλής του, δεν είναι τίποτα, θα την αντέξει. Είναι θέμα εθνικής αξιοπρέπειας ιδιαίτερα τώρα που γέμισε η Ελλάδα Μουσουλμάνους Πρόσφυγες!

Ο άλλος: Η βροχή δυναμώνει, τα παιδιά όμως το χαίρονται, αλλά πάνε με γρήγορο βήμα. Ο Δήμαρχος πάντως αντέχει την ύγρανση. Η παρέλαση πάει λίγο γρήγορα, τρέχουν τα παιδιά!

Ο ένας: Είπες… τα παιδιά τρέχουν ..;

Ο άλλος: Ναι τρέχουν! Περπατάνε γρήγορα - γρήγορα …έλα, δεν σε ακούω, δεν σε ακούω, θα κλείσω.

Ο ένας: Είπες τρέχουν τα παιδιά; Δεν πιστεύω να φαίνεται πως το βάλανε στα πόδια;

Ο άλλος: Όχι δεν το βάλανε στα πόδια! Μάλλον το διασκεδάζουν! Περπατάνε γρήγορα και με το ρυθμό που πάνε, η παρέλαση τελειώνει οσονούπω, εσύ που βρίσκεσαι; Μπήκες στην Αττική Οδό;

Ο ένας: Βρέχει να πάρει η ευχή και δεν μπορώ να το πατήσω! Όπου νάναι μπαίνω στην Αττική Οδό. Προλαβαίνω;

Ο άλλος: Το βλέπω δύσκολο! Πάνε και γρήγορα τα παιδιά. Ο Δήμαρχος όμως κρατάει, δεν διακόπτει τη παρέλαση παρ ότι η ύγρανσή του αυξάνεται.

Ο ένας: Αντέχει το παλικάρι! Τον αδίκησα πρόπερσι. Πρέπει να τον αποκαταστήσω ! Αν δεν διακόψει τη παρέλαση θα γράψω μια επιστολή που θα δώσω στη δημοσιότητα να καταλάβουν όλοι με τι Δήμαρχο λεβέντη έχουν να κάνουν!

Ο άλλος: Ξεκίνα να τη γράφεις η παρέλαση τελείωσε. Λίγο βιαστικά βέβαια αλλά τελείωσε! Φεύγουν όλοι!

Ο ένας: Φεύγουν όλοι; Δεν πειράζει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν διακόπηκε! Εγώ είμαι στη Κατεχάκη. Δεν προλαβαίνω Εκείνον, αλλά εσύ αν μπορείς να με περιμένεις εκεί. Ας φύγουν όλοι!

Ο άλλος: Σε περιμένω, σε περιμένω άντε γειά! Είμαι μπροστά στη εξέδρα των επισήμων, ευτυχώς έχει και ένα μικρό κιόσκι για να μη βρέχονται οι επίσημοι! Να κλείσω; Κλείνω, κλείνω, δεν έχω και μονάδες! Γειά σου , γειά σου !!

Ο ένας: Έχει και κιόσκι για τη βροχή ο Δήμαρχος είπες; Και η υγρασία στη κεφαλή; Από το απόβροχο θα είναι; Θεέ μου! Ας είναι!!

Η φανταστική υποκλοπή έλαβε τέλος.

Οι WIKΙLEAKS Πόλης έδωσαν στη Δημοσιότητα την «σχετική φανταστική υποκλοπή» για να ενισχύσουν την στάση Εκείνου ( προσέξτε το Κεφαλαίο Ε) και το άσβεστο ενδιαφέρον της εκκλησίας του Δήμου για την υγεία Εκείνου και το αγωνιστικό σθένος Εκείνου !


Πάσα ομοιότητα με την επιστολή – ανακοίνωση του Πατρός Σεραφείμ που δημοσίευσε και το Ηλιούπολη για όλους (εδώ) είναι εντελώς συμπτωματική.


Οι WIKILEAKS της Ηλιούπολης!

 

 

 

 

Προβλήθηκε 1415 φορές