Σε συνέχεια της σειράς επιθέσεων και ληστειών στα σχολεία της Ηλιούπολης το τελευταίο χρονικό διάστημα, έρχονται να προστεθούν δύο νέα κρούσματα στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Το ένα αφορά το κτίριο του ΕΠΑΛ επί των οδών Βουλιαγμένης και Εθνάρχου Μακαρίου, στο οποίο εισέβαλαν το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες.

Αφού πρώτα διέρρηξαν με λοστούς τις σιδερένιες πόρτες της εισόδου, απενεργοποίησαν τον ηχητικό συναγερμό και παραβίασαν τα γραφεία της Διεύθυνσης, Υποδιεύθυνσης και Γραμματείας του ΕΠΑΛ καθώς και τον προθάλαμο και γραφείο της πρώην ΕΠΑΣ. Στη συνέχεια διέφυγαν, αφού προηγουμένως απέσπασαν εξοπλισμό (δύο video προβολείς και ένα laptop) μαζί με χρήματα του σχολείου.


Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή την Κυριακή το πρωί από τον ιδιοκτήτη του κυλικείου. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί του Τ.Α. Ηλιούπολης και σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, οι έρευνες φαίνεται να οδηγούν στον εντοπισμό των μελών της συμμορίας ενώ γίνεται προσπάθεια ανάκτησης των κλοπιμαίων.


Στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης, σημειώθηκαν μικρής έκτασης βανδαλισμοί κυρίως στις εγκαταστάσεις της πισίνας, ενώ ενδέχεται τα δύο περιστατικά να μη συνδέονται μεταξύ τους.

 

το διαβάσαμε στο: ilioupolisonline.gr


Προβλήθηκε 1712 φορές