Διανομή φρούτων στα σχολεία της Γλυφάδας

Στα πέριξ 05 Απριλίου 2016

Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει την πολυσχιδή κοινωνική δράση του με διανομή φρούτων σε δημοτικά σχολεία αλλά και σε απόρους μέσω των τοπικών ενοριών.

«Μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, με τη βοήθεια των εργαζομένων και των εθελοντών, στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στα μικρά παιδιά και στους ασθενέστερους συνανθρώπους μας» δήλωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο δήμος προσέφερε σε 3.746 μαθητές δημοτικών σχολείων της Γλυφάδας 13 τόνους μήλα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας.

«Στόχος μας είναι να πάρουν φρούτα όλοι οι μαθητές των σχολείων της Γλυφάδας, σε όλες τις βαθμίδες, με σκοπό και την προώθηση των υγιεινών διατροφικών συνηθειών στα παιδιά» τόνισε η αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας Άννυ Καυκά.

Παράλληλα, ο Δήμος Γλυφάδας προσέφερε οκτώ τόνους πορτοκάλια στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Τα πορτοκάλια διανεμήθηκαν στους ιερούς ναούς:

• Κοιμήσεως Θεοτόκου
• Αγίας Τριάδος Γλυφάδας
• Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
• Αγίου Νικολάου Γλυφάδας
• Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας
• Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας
• Αγίου Παύλου - Αγίου Δημητρίου Γλυφάδας
• Κοιμήσεως Θεοτόκου (Καραπάνου)
• Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας.

το διαβάσαμε στο: zougla.gr 

Προβλήθηκε 821 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.