Την Κυριακή 3 Απριλίου, έγινε ο καθαρισμός των τελευταίων 200 μέτρων, του ρέματος Πικροδάφνης στην Ηλιούπολη που έχουν παραμείνει στη φυσική τους κατάσταση, με πρωτοβουλία του «Δικτύου πολιτών για την διάσωσή του».

(του συνεργάτη μας Λάμπρου Καρφή)

Στο προηγούμενο σημείωμα μας (εδώ) επαινέσαμε τους παρόντες στην δράση αυτή και στηλιτεύσαμε τους απόντες, δηλαδή τον δήμαρχο και τις δημοτικές υπηρεσίες για την ακατανόητη απουσία τους.

Ερμηνεύσαμε δε, σαν …γινάτι την «αμέλειά» τους, για την συλλογή των συγκεντρωθέντων υλικών & απορριμμάτων, εκτός και αν την άφησαν για την προγραμματισμένη, για κάθε Πέμπτη, “συλλογή ογκωδών”, από την περιοχή Εργατών Τύπου. Αμ δε !!!


Πέμπτη βράδυ 7/4/2016 και τα συγκεντρωμένα υλικά είναι ακόμα στην θέση τους.

Δεν έχουμε άλλα λόγια, για να περιγράψουμε την κατάσταση, συνειδητοποιώντας την αδιαφορία της διοίκησης του δήμου.

 

 

(Τρίτη 5/4/2016 δύο ημέρες μετά τον καθαρισμό).

(Πέμπτη 7/4/2016 τέσσερις ημέρες μετά τον καθαρισμό)

Κάθε μέρα που περνάει, σκορπίζονται από τον αέρα, ανακατεύονται από τους περίεργους και τους ρακοσυλλέκτες και σε λίγο από ότι φαίνεται, οι «απόντες» επιμένοντας στο γινάτι τους, θα ακυρώσουν στην πράξη την δράση των φορέων και των κατοίκων.

Τα “Θερμά” μας συγχαρητήρια !!!

Αλλά ας μην ξεχνούν, ότι ο απλός λαός λέει:

Το γινάτι, βγάζει μάτι !!!
 

Προβλήθηκε 804 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.