Την ώρα που όλοι οι κάτοικοι του Ελληνικού είναι αναστατωμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του πρ. αεροδρομίου, που τείνει να γίνει προσφυγούπολη, όπως το είχε οραματισθεί ο κ. Κορτζίδης, η παράταξή του με αφορμή την παραίτηση του κ. Αντ. Αλεξόπουλου και με στόχο να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, εξέδωσε ένα ακόμη «εμετικό» δελτίο τύπου εναντίον της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Η παράταξή μας δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση για την παραίτηση αυτή, ούτε ασχοληθήκαμε ποτέ με τα εσωτερικά της παράταξης του πρ. δημάρχου.

Το ότι παραιτήθηκε ένας δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του, αφορά τον ίδιο και την ομάδα στην οποία ανήκε.

Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση του κ. Κορτζίδη, λόγω της κοινωνικής του απομόνωσης, καθώς και της πικρίας που τον διακατέχει από τη φυγή των στελεχών του, αλλά από εμάς δεν θα βρει κανένα άλλοθι.

Του εκφράζουμε μόνο τη συμπόνια μας, γιατί είναι φανερό πως βρίσκεται σε πανικό.

Οσον αφορά τον κ. Αντ. Αλεξόπουλο του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην παραπέρα πορεία του.

Γραφειο Τυπου ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, 8-4-2014


Το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Συνεργασίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

 
 
 
 


Ο Αντώνης Αλεξόπουλος, ένα αξιόλογο και έμπειρο στέλεχος της αυτοδιοίκησης, που έχει προσφέρει από διάφορες θέσεις στον πρώην Δήμο Αργυρούπολης και στον ενιαίο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης και εκλέχτηκε το 2014 δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, παραιτήθηκε για λόγους προσωπικούς όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή του.

Αυτό έγινε μετά από συνεννόηση και με τη σύμφωνη γνώμη της παράταξης. 
 
Τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο καταλαμβάνει ένα νέο και αξιόλογο στέλεχός μας, ο Γιώργος Κοκκίνης, στον οποίο ευχόμαστε να έχει και από τη νέα του θέση, μια δημιουργική θητεία προς όφελος του λαού των πόλεων μας, και γενικότερα.

Και ενώ έτσι έχουν τα πράγματα, ο κ. Κωνσταντάτος και ορισμένοι συνεργάτες του, λόγω της γνωστής πολιτικής τους εμπάθειας και κακοήθειας, «έπλεξαν» ολόκληρο παραμύθι για να πλήξουν - όπως νομίζουν - την παράταξή μας.

Ενώ οι ίδιοι είχαν προσπαθήσει να μειώσουν και να σπιλώσουν τον Αντώνη Αλεξόπουλο στις εκλογές του 2014 για την επιλογή του να στηρίξει την παράταξή μας, τώρα σχολιάζουν ότι αυτή διαλύεται και χάνει το τελευταίο έμπειρο στέλεχός της από την Αργυρούπολη. 

Ματαιοπονούν. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ έχει αξιόλογα στελέχη από την Αργυρούπολη και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και εκτός αυτού. 
Όπως επίσης και στο Ελληνικό.
 
Έχει ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της από το Σεπτέμβριο του 2014, μέσα από συλλογικές και ουσιαστικές διαδικασίες και αναπτύσσει σταθερά τη δράση και τις παρεμβάσεις τις, εκφράζοντας ένα ισχυρό ρεύμα μέσα στην κοινωνία, εκφράζοντας αρχές και αξίες που έχουν σφυρηλατηθεί στη μακρόχρονη αγωνιστική της παρουσία και προσφορά στις πόλεις μας και ευρύτερα.
Η παράταξή μας έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον! 

Ας μην "ανησυχεί" ο κ. Κωνσταντάτος και όσοι από τους συνεργάτες του έχουν τα ίδια μυαλά με αυτόν, για την πορεία της παράταξής μας.

Ας ανησυχούν για το δικό τους μέλλον. Ας διδαχτούν από την ιστορία για το ποια είναι η τύχη όσων χαρακτηρίζονται από αλαζονεία, καιροσκοπισμό και έλλειψη αρχών και ηθικών ορίων στην άσκηση της πολιτικής.
 
 

 

Προβλήθηκε 977 φορές

Βύρωνας: ''Άγουρη'' συμμορία πίσω από το θάνατο 16χρονης κόρης δημοσιογράφου από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ήταν Νοέμβριος του 2023. Η είδηση του θανάτου μιας έφηβης, κόρης γνωστού δημοσιογράφου συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στο Βύρωνα όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το «σίσα» γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών».