Κ.Ο. Ηλιούπολης του ΚΚΕ συζήτηση με θέμα: Εργατικό κίνημα και ιμπεριαλιστικός πόλεμος

Εντός των τειχών 13 Απριλίου 2016

Οι Κ.Ο. Ηλιούπολης του Κ.Κ.Ε. σας προσκαλούν στη συζήτηση με θέμα «Εργατικό κίνημα και ιμπεριαλιστικός πόλεμος», που θα γίνει στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου «Η εμφάνιση της εργατικής τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στον 20 αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ».

Θα μιλήσει στέλεχος του Κ.Κ.Ε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Απρίλη, στις 7:30 μ.μ στο Αναψυκτήριο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής».

Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφικού υλικού για την περίοδο 1870 – 1936. 

Προβλήθηκε 1160 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.