Είναι γνωστό πια πως ο χώρος του πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού με τους…. 6.000 περίπου μετανάστες και πρόσφυγες έχει μετατραπεί σε μία φαβέλα ανθρώπινων ψυχών με το κράτος, δυστυχως - απόν.

Μετά την έντονη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής Αγ. Παρασκευής του Ελληνικού στην πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει και άλλους μετανάστες και πρόσφυγες στο Ελληνικό – πέραν των ήδη 6.000 – κάποιοι, που προφανώς έχουν συμφέροντα και θέλουν να μετατρέψουν το Ελληνικό σε μία άθλια «φαβέλα» , άρχισαν να τρομοκρατούν τους κατοίκους , όχι μόνο φραστικά , αλλά γράφοντας και απειλητικά μηνύματα στους τοίχους των σπιτιών τους!!

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι, ότι σε ένα από αυτά τα σπίτια κατοικούν γέροντες που απορούσαν για τα συνθήματα αυτά.

Προφανώς , στα περιθωριακά ή αναρχοαυτόνομα αυτά άτομα δεν έδωσαν τις σωστές πληροφορίες – διευθύνσεις οι τοπικοί δημοτικοί υποστηρικτές τους.

Αγανακτισμένου κάτοικοι της Αγ. Παρασκευής Ελληνικού μας έστειλαν μερικές φωτογραφίες με τα απειλητικά αυτά μηνύματα/συνθήματα των γνωστών – αγνώστων για να δημοσιευτούν, δηλώνοντας παράλληλα ,ότι δεν τρομοκρατούνται από κανένα.

Ποιοι είναι αυτοί που τρομοκρατούν ή και στοχοποιούν τους κατοίκους Ελληνικού για τους μετανάστες;

Περιμένουμε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις Ελληνικού – Αργυρούπολης, αλλά κυρίως από το κ. Κορτζίδη - που έχει δηλώσει αλληλέγγυος… στους «αλληλέγγυους» και ένθερμος θιασώτης της εγκατάστασης μεταναστών και προσφύγων μέσα στο Ελληνικό - να καταδικάσουν απερίφραστα - χωρίς τις συνήθεις υπεκφυγές - τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή του Δήμου τους.
 

Προβλήθηκε 1070 φορές