Βρε δεν πάμε καλά. 13χρονος βίασε 5χρονο αγοράκι!

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 15 Απριλίου 2016

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ένα 5χρονο αγοράκι, το οποίο κατάγεται από την Χαλκίδα, έπεσε θύμα βιασμού από 13χρονο Ρουμάνο το απόγευμα της Τρίτης (12-04-2016) στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων στην Έξω Παναγίτσα.

Ο 13χρονος δράστης, μετά την σύλληψη του, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως απομόνωσε τον 5χρονο σε χωράφι που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια του χωριού και στη συνέχεια αφού του κατέβασε το παντελόνι, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του!

Το παιδάκι έβαλε τις φωνές και αμέσως κάτοικοι έσπευσαν στο σημείο όπου και ειδοποίησαν την Ασφάλεια Χαλκίδας. Ο 13χρονος συνελήφθη και ομολόγησε στο τμήμα την αποτρόπαια πράξη του. Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Σε βάρος του 13χρονου που αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ασκήθηκε ποινική διώξη σε βαθμό κακουργήματος.

πηγή: newpost.gr 

Προβλήθηκε 1078 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.