Παρά την ήττα στην έδρα του Ιωνικού Νικαίας (74-72) ο Πανιώνιος κατέκτησε τον τίτλο στον Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής και την απευθείας άνοδο στην Α2 ανδρών στο μπάσκετ, μετά τη νίκη... δώρο του Κρόνου Αγίου Δημητρίου επί του Αμύντα (93-85).

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στη Νίκαια, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα 100 φίλαθλοι της ομάδας της Νέας Σμύρνης είχαν εισβάλει πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης στο κλειστό του Πλάτωνα. Έπειτα και από συζητήσεις των παικτών του Πανιωνίου με τον κόσμο της ομάδας, αποχώρησαν οι 100 φίλοι του Πανιωνίου.

Μετά την ήττα, οι παίκτες των "κυανέρυθρων" πήγαν απογοητευμένοι στα αποδυτήρια, αλλά μόλις πληροφορήθηκαν τη νίκη του Κρόνου επέστρεψαν στο παρκέ πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων του Ιωνικού Νικαίας, οι οποίοι κινήθηκαν προς το μέρος τους απειλητικά, υπήρξαν συμπλοκές με τον βετεράνο μπασκετμπολίστα Χρήστο Χριστοδούλου να επεμβαίνει για να ηρεμήσει την κατάσταση και εν τέλει να εμπλέκεται κι αυτός στη συμπλοκή, πριν επέμβουν τα ΜΑΤ που βρίσκονταν από νωρίς στο γήπεδο. 

Προβλήθηκε 692 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.