Οι δράστες κινούμενοι σε συρμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, σε ομάδα , λαμβάνοντας μέτρα προφύλαξης, και έχοντας την κάλυψη «τσιλιαδόρων» και από τις δυο πλευρές του βαγονιού, ληστεύει κυρίως ηλικιωμένους επιβάτες.

ΓΛΥΦΑΔΑ ΤV

Συγκεκριμένα εχθές Τετάρτη 01/06/2016, στο συρμό του ηλεκτρικού, στην διαδρομή Μοναστηράκι - Ομόνοια, επιβάτες όταν αποβιβάζονταν από τον συρμό στη στάση Ομόνοια διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί οι δράστες έβαλαν τα χέρια τους στις τσέπες τους προσπαθώντας να τους ληστέψουν.

Έπειτα της σύγχυσης που δημιουργήθηκε εντός του βαγονιού από τις φωνές όσων επιχειρούσαν να ληστέψουν, ένας ηλικιωμένος Έλληνας ανέφερε σε άλλη επιβάτιδα για Αλβανούς, και αμέσως δέχτηκε την επίθεση του ενός από τους δράστες με τα μαύρα μπλουζάκια, ο οποίος τον γρονθοκόπησε.

Σας παρέχουμε βίντεο λίγα δευτερόλεπτα μετά τις διαμαρτυρίες των επιβατών οι οποίοι αποβιβάζονταν.( Όπως βλέπετε στο βίντεο, δεν μιλούν μεταξύ τους ώστε να μην κινήσουν τις υποψίες των επιβατών, και κάνουν συνθηματικές χειρονομίες )

 https://www.youtube.com/watch?v=XgBX7pqIwD4&feature=youtu.be

Υποσημείωση: Νίκο Παππά ως αρμόδιος της ΕΡΤ, η οποία πληρώνετε με ανταποδοτικό τέλος από τον Ελληνικό λαό, μπορείς να μας αναφέρεις γιατί η δημόσια τηλεόραση δεν προστατεύει ενημερώνοντας τους πολίτες;

* Ελπίζω οι αναγνώστες μας να σχηματίζουν ορθά άποψη για το ρόλο που διαδραματίζουν τόσο τα εθνικά, όσο και τα δημόσια, και λοιπά ΜΜΕ, για την άμεση ενημέρωση, και κατά πόσο πράττουν ορθά οι κυβερνώντες του παρόντος, οι οποίοι δεν έπραξαν το ελάχιστο για την αποκατάσταση της πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ( Υπάρχει προστασία του κοινωνικού συνόλου; ) 

Προβλήθηκε 920 φορές
Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε με βούλευμά του την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου, του άλλοτε ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

Ο καιρός την Πέμπτη 2 Μαϊου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.