Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής σήμερα! Το θέμα συζήτησης ήταν το Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης των Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ).

Το 'Δυτικό Μέτωπο'' που συμμετέχουν η Επιτροπή αγώνα Φυλής, Γραμματικού, Μαραθώνα κλπ κατέλαβε το χώρο του προεδρείου. Η συνεδρίαση διακόπηκε.

Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, που υποφέρουν χρόνια από τη λειτουργία της καρκινοχωματερης, διακατέχονται από έντονο θυμό και νιώθουν προδομένοι από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της τωρινής περιφερειακής διοίκησης για κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής και εφαρμογή των επιταγών της ευρωπαϊκής Οδηγίας για ανακύκλωση, κομποστοποιηση, επαναχρησιμοποίηση κλπ.

Αντίθετα προσπαθεί να περάσει με διαδικασία fast track τον ΠΕΣΔΑ, τον οποίο σημειωτέον δε μπήκε καν στον κόπο να εκδώσει σε ενα ενιαίο αρχείο, να το δημοσιεύσει και να το δώσει στους περιφερειακούς συμβούλους για ενημέρωση και μελέτη, ως όφειλε.

Επι της ουσίας η συζήτηση επρόκειτο να γίνει για ένα νέο ΠΕΣΔΑ που δεν υπάρχει, γεγονός που επεσήμανε στην αρχή της συνεδρίασης ο κ. Σγουρός.

Τελικά πίσω από τα πανό ο πρόεδρος του Π.Σ ανακοίνωσε την έναρξη της ψηφοφορίας και χωρίς καμία καταμέτρηση, μέσα από φωνές και γιουχαΐσματα, “ψηφίστηκε” ο ΠΕΣΔΑ!

Αυτός που θα μας δεσμεύει για δεκαετίες... Χωρίς να νοιαστεί κανείς ποιός υπερψήφισε και ποιός καταψήφισε! Στην Αττική του 2016, σήμερα!

Κατ' εμέ πρόκειται για μια άκυρη ψηφοφορία και η αντιπολίτευση οφείλει να αντιδράσει...

Δημοκρατία που είσαι;  Δημοκρατία ακούς; 

 

Ευαγγελία Δημητρίου

Κι.Π.Η.-  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης

Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη   

Τ.:2109730215-K.:6944683652 

 F.: 2118005508, 2109718162
 
kin.pol.il@gmail.com
 
http://www.kipi.gr
 Facebook: Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.)

 
 

Προβλήθηκε 975 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.