Σοκ και πάλι στην αστυνομία.

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών ηλικίας 29χρόνων, βρήκε τραγικό θάνατο περίπου μιάμιση ώρα μετά το μεσάνυχτα, όταν το αυτοκίνητο μάρκας smart στο οποίο επέβαινε, εκτράπηκε από την πορεία του κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ κινούνταν στο 119 χιλιόμετρο της Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το όχημα ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα μετά από σύρσιμο στο οδόστρωμα αρκετών μέτρων για να χτυπηθεί στη συνέχεια από αυτοκίνητο που ακολουθούσε και να εκτοξευτεί εκ νέου.

Χαρακτηριστικό για τη σφοδρότητα της σύγκρουσης είναι ότι τα σώματα των δύο επιβατών του μοιραίου smart που εκτινάχτηκαν βρέθηκαν εκτός της οδικής αρτηρίας, με σνέπεια να μην μπορεί να εξακριβωθεί ποιος ήταν ο οδηγός. Ο ειδικός φρουρός και η φίλη του που μεταφέρθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο της Θήβας.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκίνητου που σε δεύτερο χρόνο έπεσε πάνω τους, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Στα τοπικά site άρχισαν να δημοσιοεύονται φωτογραφίες από το 119 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, που περίπου 1 ώρα μετά τα μεσάνυχτα άφησε τη τελευταία πνοή του 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ μαζί με την επίσης άτυχη φίλη του.


Η φωτογραφία απο το τραγικό δυστύχημα είναι από το lamiareport.gr

Πηγή: bloko.gr 

Προβλήθηκε 4472 φορές
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.