H Ραφαέλα Σπανουδάκη του Γ.Σ.Ηλιούπολης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Εντός των τειχών 27 Φεβρουαρίου 2017

Επτά αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, που ξεκινάει την Παρασκευή 3 Μαρτίου, στο Βελιγράδι.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος όσοι εξασφάλισαν τα όρια συμμετοχής και ο Εμμανουήλ Καραλής, που έλαβε πρόσκληση από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Το επί κοντώ θα είναι και φέτος το δυνατό μας αγώνισμα με την Κατερίνα Στεφανίδη να είναι το φαβορί στις γυναίκες και τον Κώστα Φιλιππίδη να διεκδικεί μετάλλιο στους Άνδρες.

Για το Βελιγράδι θα ταξιδέψει την Τρίτη (28/2) στις 08.00 το πρωί η Κατερίνα Στεφανίδη με πτήση της Aegean, ενώ την ίδια ώρα την Πέμπτη επίσης Aegean θα αναχωρήσουν οι Καραλής και Σταματόγιαννης.

Οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες είναι ήδη στην πόλη της Σερβίας από την Παρασκευή (24/2).

Αναλυτικά

Άνδρες
Επί κοντώ: Κώστας Φιλιππίδης (ΠΓΣ), Εμμανουήλ Καραλής (ΓΣ Κηφισιάς)
Σφαιροβολία: Μιχάλης Σταματόγιαννης (Πίνδαρος Θηβών)

Γυναίκες
60 μ.:Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης)
60 μ. εμπ.: Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΓΣ Κηφισιάς)
Επί κοντώ: Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης)
Τριπλούν: Βούλα Παπαχρήστου (ΑΕΚ)

Προβλήθηκε 3296 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.