Δήμος Ηλιούπολης. Μείωση δημοτικών τελών για τις ημέρες της Απεργίας.

Εντός των τειχών 06 Ιουλίου 2017

Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας σας ενημερώνουμε ότι, μετά από επικοινωνία μας με την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο (13.7.2017) θα παρθεί απόφαση για τη μείωση των δημοτικών τελών στον επόμενο λογαριασμό.

Μετά την έγκριση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσει στη μείωση για τις 11 μέρες της απεργίας (λογαριασμός φθινοπώρου).

Έτσι ο Δήμος για μια φορά ακόμα στέκεται συνεπής απέναντι στις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και δικαιοσύνης δρώντας με μοναδικό γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων των δημοτών του.

Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 1391 φορές

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''

Κατά το στάδιο υλοποίησης, προέκυψε ένα απρόβλεπτο συστημικό τεχνικό πρόβλημα από την πλευρά της συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας, το οποίο καθυστέρησε την τελική έκδοση των ασφαλιστηρίων.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 11.00 – 13.30 για την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ της ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας

Η δημοτική αρχή του Δήμου Ηλιούπολης θέλοντας να επιβάλλει “ΣΙΓΗ νεκροταφείου”, εκφοβισμό και τρομοκρατία παρέπεμψε την ΠΡΟΕΔΡΟ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας στο πειθαρχικό συμβούλιο με ποινή την στέρηση πάνω από 3 μισθούς …….