Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ - Αγιασμός

Εντός των τειχών 19 Σεπτεμβρίου 2017

Σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 π.μ. τελέστηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός.

Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο Δήμαρχος του Δήμου Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Δήμου Ηλιούπολης, κος Μαρίνος Μπασούρης , ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης , κος Χρήστος Καλαρρύτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης και επίτιμο μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α, κος Κωστής Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης, κα Χριστίνα Σερέτη ,η Δημοτική Σύμβουλος και Εντεταλμένη Σύμβουλος για τον Εθελοντισμό και το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο του Δήμου Ηλιούπολης κα Δήμητρα Κορμά και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης,κος Κώστας Σεφτελής, το Δ.Σ. του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», γονείς των παιδιών, οι εκπαιδευόμενοι και το προσωπικό του Κέντρου.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ''Ορίζοντες'' (Περισσότερα για  Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. εδώ)

Προβλήθηκε 936 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.