Ηλιούπολη: Ομάδα ΔΙΑΣ έπιασε στα πράσα τρεις διαρρήκτες

Εντός των τειχών 23 Σεπτεμβρίου 2017

Χειροπέδες σε τρεις διαρρήκτες Ρομά πέρασαν χθες το μεσημέρι άνδρες της ΔΙΑΣ Νότιας Αττικής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ήταν λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι όταν η ομάδα ειδοποιήθηκε πως βρίσκεται σε εξέλιξη ληστεία σε πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και έπιασαν στα πράσα τους τρεις διαρρήκτες με χρυσά νομίσματα και ρολόγια ανά χείρας.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, προκειμένου να εισβάλουν στο σπίτι είχαν σπάσει ένα από τα παράθυρα του.

πηγή: www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 3640 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.