Σύμφωνα με ανάρτηση μέλους της δημοτικής παράταξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες εκλογής για νέο πρόσωπο επικεφαλής της κίνησης.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη, η δημοτική παράταξη της Πόλης μας με τη μεγάλη ιστορία και την ουσιαστική προσφορά στα δρώμενα της περιοχής μας, απέδειξε ότι οι δημοκρατικές διαφανείς διαδικασίες που ταιριάζουν απόλυτα τόσο στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον μιας σύγχρονης δημοτικής ριζοσπαστικής παράταξης μπορούν να δώσουν λύσεις.

Η παραίτηση του επικεφαλής Χρήστου Κοκκοτίνη για λόγους προσωπικούς, (παραμένει πάντοτε επικεφαλής της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι το τέλος της θητείας, παρών στην παράταξη και στο μέλλον), δρομολόγησε ήδη τις διαδικασίες εκλογής για νέο πρόσωπο επικεφαλής της κίνησης .

Εκλογές με δύο υποψήφιους με εκφρασμένη διάθεση για δουλειά για το καλό της κίνησης και κυρίως της πόλης μας θα γίνουν την Τετάρτη 14/2και Πέμπτη 15/2.

Υποψήφιοι είναι ο Δημήτρης Ασβεστάς και η Αγγελική Δουβή.

Ο Μιχάλης Τασούλας, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να είναι επίσης υποψήφιος απέσυρε την υποψηφιότητα του θέλοντας να βοηθήσει στην ενότητα του χώρου. Καλή επιτυχία και δύναμη.» 

http://www.cityofilioupolis.gr

Προβλήθηκε 261 φορές

Και άλλο πλήγμα για τον παράταξη του Δημάρχου. Ανεξαρτοποιήθηκε ο Παναγιώτης Βιδάλης.

Ο Παναγιώτης Βιδάλης, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Γραμματέας της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» (είχε προηγηθεί η παραίτηση του), στην συνάντηση που είχαμε και συζητώντας για τα τελευταία νέα που ταλανίζουν τον Δήμο και την παράταξη...

Συνάντηση Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ με στελέχη της Ένωσης Κεντρώων

Ο πολιτευτής Τάκης Διαμαντόπουλος και ο δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης, υπεύθυνος στο γραφείο Τύπου του κόμματος, άκουσαν τον πρόεδρο μας και βεβαίωσαν για την στήριξη τους, σε θέματα τα οποία συζητήθηκαν.