Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Τα μνημόνια είναι εδώ!!
Οι 1.000 μνημονιακοί νόμοι είναι εδώ!!

Η ΔΕΗ ΑΕ έχει εξελιχθεί στο μεγάλο τρομοκράτη της λαϊκής οικογένειας. Με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωράει σε εκβιασμούς αδύναμων οφειλετών, φτάνει σε σημείο να κόβει το ρεύμα από τις κολόνες, δημιουργώντας ασφυκτική πίεση σε ανθρώπους άνεργους και ασθενείς. Με το πρόσχημα του κοινωνικού τιμολογίου,επιτίθενται χωρίς έλεος σε όποιον δεν έχει ενταχθεί σε αυτό, εξ αιτίας κυρίως γραφειοκρατικών διαδικασιών και όχι των αντικειμενικών κριτηρίων και αν ενταχθεί εφευρίσκει διάφορα τερτίπια για να τον πετάξει απ’ έξω.

Τη μία στέλνει το λογαριασμό 5-6 μέρες πριν την ημερομηνία πληρωμής, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει ο άνεργος, ο μεροκαματιάρης, ο συνταξιούχος, ο φτωχός ΕΒΕ να μαζέψει τα χρήματα και να χάνει τη οποιαδήποτε ρύθμιση έχει κάνει.

Την άλλη με αλλοπρόσαλλη τιμολόγηση και χρεώσεις κατά το δοκούν, άλλοτε τετράμηνη και άλλοτε εξάμηνη περίοδο κατανάλωσης, με αποτέλεσμα να ξεπερνιέται το όριο της κατανάλωση των 1400 kw/h και να μας πετάει έξω από το κοινωνικό τιμολόγιο.

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, αλλά το μετατρέπουν σε μοχλό για την παραπέρα αύξηση των κερδών αυτών που ήδη κλέβουν τα προϊόντα της δουλειάς μας και παράλληλα, μας οδηγούν να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας σε ένα «σύγχρονο» μεσαίωνα.

Η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης καλεί όλους όσους δεν «ανακουφίζονται» από την «έξοδο από τα μνημόνια», να δώσουν αγωνιστικό παρόν στην κινητοποίηση την Τετάρτη 4 Ιούλη – 10 π.μ στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στον Άγιο Δημήτριο, να διαμαρτυρηθούμε για την αντιλαϊκή πρακτική τους, να διεκδικήσουμε την παράταση εξόφλησης του λογαριασμού και την ένταξη του υπολοίπου στη ρύθμιση, χωρίς καμία επίπτωση.

Κανένα σπίτι εργαζόμενου, αυτοαπασχολούμενου, συνταξιούχου, ανέργου χωρίς ρεύμα. Ρύθμιση των χρεών των νοικοκυριών χωρίς προϋποθέσεις.

ΟΛΟΙ στην ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Στα Γραφεία της ΔΕΗ (Υποκατάστημα Αγ. Δημητρίου)
Τετάρτη 4 Ιούλη 2018 στις 10:00 π.μ.
 

Προβλήθηκε 777 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.