Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

Συνεχίζουμε τις ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους της πόλης μας! 2,5 εκ. € για νέα έργα ασφαλτοστρώσεων στην Ηλιούπολη!

Με την έγκριση 2 εκατομμυρίων € από την Περιφέρεια Αττικής για έργα ασφαλτοστρώσεων και με την υπογραφή της σύμβασης ύψους 500.000€ με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών, ξεκινάει το δεύτερο μεγάλο κύμα του προγράμματος Ασφαλείς Οδικοί ¶ξονες στην Ηλιούπολη.

Τα δύο αυτά μεγάλα έργα που θα αλλάξουν με ευρείας κλίμακας παρεμβάσεις, την κατάσταση στους δρόμους της πόλης, αποτελούν συνέχεια των 22.000 τετραγωνικών μέτρων συνολικού εμβαδού που έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε 103 δρόμους.

Τα δύο νέα μεγάλα έργα που ξεκινάνε αμέσως μετά τις γιορτές αφορούν ασφαλτοστρώσεις σε μικρούς δρόμους που είχαν πολλά χρόνια να ασφαλτοστρωθούν, σε δρόμους με επικίνδυνες κλίσεις και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Είναι μια μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής καθώς έχει κατορθώσει με σωστές μελέτες και τεκμηρίωση να εξασφαλίσει τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτήσεις για ασφαλτοστρώσεις που ξεπερνάνε τα 5 εκατομμύρια €. 

Προβλήθηκε 276 φορές

Γαβριήλ Αραμπατζή - ''Η Πόλη που θέλω'' : ¶λλα συζητήσαμε, αλλά ψηφίσαμε και άλλα αναρτήθηκαν στη Διαύγεια.

Η 8η αναμόρφωση προϋπολογισμού για το έτος 2018, η οποιαδήποτε αναμόρφωση πρέπει να οφείλεται σε ανάγκες που δεν είχαν προβλεφθεί αρχικά και σε μειώσεις κονδυλίων λόγω μη εκτέλεσης του αρχικού σχεδιασμού (προϋπολογισμού) που αφορά τις υπηρεσίες του δήμου.

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για το 3ο Λύκειο Ηλιούπολης

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, Κατσώτης Χρήστος, Γκιόκας Γιάννης, Κανέλλη Λιάνα και Μανωλάκου Διαμάντω, κατέθεσαν αναφορά (για την υπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων), την επιστολή που υπογράφεται από το Σύλλογο Γονέων Μαθητών του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης και το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του σχολείου...