Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

Συνεχίζουμε τις ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους της πόλης μας! 2,5 εκ. € για νέα έργα ασφαλτοστρώσεων στην Ηλιούπολη!

Με την έγκριση 2 εκατομμυρίων € από την Περιφέρεια Αττικής για έργα ασφαλτοστρώσεων και με την υπογραφή της σύμβασης ύψους 500.000€ με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών, ξεκινάει το δεύτερο μεγάλο κύμα του προγράμματος Ασφαλείς Οδικοί ¶ξονες στην Ηλιούπολη.

Τα δύο αυτά μεγάλα έργα που θα αλλάξουν με ευρείας κλίμακας παρεμβάσεις, την κατάσταση στους δρόμους της πόλης, αποτελούν συνέχεια των 22.000 τετραγωνικών μέτρων συνολικού εμβαδού που έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε 103 δρόμους.

Τα δύο νέα μεγάλα έργα που ξεκινάνε αμέσως μετά τις γιορτές αφορούν ασφαλτοστρώσεις σε μικρούς δρόμους που είχαν πολλά χρόνια να ασφαλτοστρωθούν, σε δρόμους με επικίνδυνες κλίσεις και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Είναι μια μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής καθώς έχει κατορθώσει με σωστές μελέτες και τεκμηρίωση να εξασφαλίσει τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτήσεις για ασφαλτοστρώσεις που ξεπερνάνε τα 5 εκατομμύρια €. 

Προβλήθηκε 350 φορές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': ''Όλοι στην κινητοποίηση 1/6 στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια Συμμετέχουμε μαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 9/6!''

Όλοι στον Αγώνα να μην ψηφιστεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο! Να καταργηθεί τώρα τροπολογία και Υπουργική Απόφαση για τις κάμερες στην τάξη!

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης: ''Δελτίο Τύπου και Δήλωση ¶ρνησης Βιντεοσκόπησης''

Μετά την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της χώρας, η Ένωσή μας επικοινώνησε με την πρόεδρο της Α' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, για να ενημερωθεί για το θέμα της καθαριότητας των σχολείων του Δήμου μας.