Σοκαρισμένοι είναι οι συντελεστές του Τhe Voice που έριξε αυλαία πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Τόνι Κονταξάκης, μαέστρος στο παιχνίδι, ο οποίος συνεργαζόταν με όλους τους παίκτες του τάλεντ σόου, ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook τον χαμό του παίκτη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα».

Πρόκειται για τον 24χρονο Δαυίδ Καναβό ο οποίος διαγωνίστηκε στον περυσινό κύκλο του παιχνιδιού και μάλιστα είχε μαγέψει τους κριτές Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Κωστή Μαραβέγια με την ερμηνεία του στο τραγούδι Thinking Out Loud, του Ed Sheeran.

Ο ίδιος είχε εξομολογηθεί στην κάμερα του The Voice ότι έπασχε από ανοσοανεπάρκεια η οποία τελικά αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του.

Ο Δαυίδ, όταν διεκδικήθηκε από τους κριτές, τελικά επέλεξε να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και παρ’ όλο που δεν έφτασε στα τελικά στάδια του παιχνιδιού, είχε δημιουργήσει μία πολύ καλή σχέση με τον coach του.

Μάλιστα, λίγο καιρό μετά, ο Πάνος Μουζουράκης τον είχε συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του με τον Πάνο Σουρούνη.

www.enikos.gr 

Προβλήθηκε 1143 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.