Σοβαρά επεισόδια στο Πρωθυπουργικό μέγαρο στα Τίρανα. Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την σύλληψη του Ράμα. Κάποιοι απ΄αυτού κατάφεραν να "μπουκάρουν" στο κτίριο. Ξύλο, χημικά και αίματα παντού. 

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την Αλβανική Βουλή στα Τίρανα, με «πρωταγωνιστές» διαδηλωτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο χάος φαίνεται πως βυθίζεται η Αλβανία, αφού μετά τη ρίψη μπογιάς στον Έντι Ράμα μέσα στο κοινοβούλιο, τώρα διαδηλωτές φαίνεται να προσπαθούν να μπουν μέσα στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Διαδηλωτές της αντιπολίτευσης συγκεντρώθηκαν κατά χιλιάδες έξω από το μέγαρο του Έντι Ράμα και άρχισαν να συγκρούονται με την αστυνομία, σε μια προσπάθεια να προσέλθουν σε αυτό.

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα δήλωσε πως ο κόσμος θα προσπαθήσει να συλλάβει τον Έντι Ράμα.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 591 φορές
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.