Φίλες & φίλοι

Aποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του συναδέλφου μου Γιώργου Πατούλη με τον συνδυασμό "Νέα Αρχή", γιατί έχω παρακολουθήσει στην διάρκεια πολλών ετών ότι είναι ένας άνθρωπος συνεπής και αποτελεσματικός στις προγραμματικές του διακηρύξεις, σε όλες τις εκλογικές του αναμετρήσεις έως σήμερα & για αυτούς τους λόγους τον πίστεψα & τον εμπιστεύομαι.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία ενασχόλησής μου με τα κοινά, μπορώ να δώσω πλέον το μέγιστο των δυνατοτήτων μου και να προσφέρω στους πολίτες της Αττικής καλύτερη καθημερινή διαβίωση στην πόλη που ζουν!

Ζητώ την στήριξή σας για να μπορέσω να σας αποδείξω ότι τα λόγια μου θα γίνουν και πράξεις!

Σας ευχαριστώ θερμά όλους!

https://neaarxiattiki.gr

Σακελλαρίου Βασιλική Βάννα (στο facebook

Προβλήθηκε 271 φορές
Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος! Θρήνος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού

Απίστευτος θρήνος για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αφού μετά τον Παύλο, έφυγε από τη ζωή και ο αδερφός του Θανάσης Γιαννακόπουλος, ίσως ο πιο αγαπημένος παράγοντας στην ιστορία του Τριφυλλιού.

Μεγάλη διάκριση για το ΕΚΠΑ - 2 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο σε διαγωνισμό μαθηματικών

Το Μαθηματικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετείχε με τρεις φοιτητές στον διεθνή διαγωνισμό Seemous 2019 που έγινε στο Devin της Βουλγαρίας από 12 έως 17 Μαρτίου 2019.

Σε δύο εκλογικά τμήματα θα ψηφίζουμε σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές

«Με τον τρόπο αυτό, θωρακίζεται η εκλογική διαδικασία και παρέχονται εγγυήσεις για την απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, χωρίς επιπλέον, την υπέρμετρη επιβάρυνση όλων των παραγόντων της εκλογικής διαδικασίας (δικαστικών αντιπροσώπων, εφορευτικής επιτροπής κτλ)», σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ στις 09.00 – Κλειστά σήμερα τα φροντιστήρια

Συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ έχουν σήμερα στις 9.00 το πρωί οι εκπαιδευτικοί στα φροντιστήρια και στα κέντρα ξένων γλωσσών. Διαμαρτύρονται για το ωράριο και οι συνθήκες εργασίας τους, διεκδικώντας να μην γίνει δεκτή περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους.