Φίλες & φίλοι

Aποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του συναδέλφου μου Γιώργου Πατούλη με τον συνδυασμό "Νέα Αρχή", γιατί έχω παρακολουθήσει στην διάρκεια πολλών ετών ότι είναι ένας άνθρωπος συνεπής και αποτελεσματικός στις προγραμματικές του διακηρύξεις, σε όλες τις εκλογικές του αναμετρήσεις έως σήμερα & για αυτούς τους λόγους τον πίστεψα & τον εμπιστεύομαι.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία ενασχόλησής μου με τα κοινά, μπορώ να δώσω πλέον το μέγιστο των δυνατοτήτων μου και να προσφέρω στους πολίτες της Αττικής καλύτερη καθημερινή διαβίωση στην πόλη που ζουν!

Ζητώ την στήριξή σας για να μπορέσω να σας αποδείξω ότι τα λόγια μου θα γίνουν και πράξεις!

Σας ευχαριστώ θερμά όλους!

https://neaarxiattiki.gr

Σακελλαρίου Βασιλική Βάννα (στο facebook

Προβλήθηκε 766 φορές
Λήστεψε για τέταρτη φορά το ίδιο πρακτορείο «Play OPAP» στην Συγγρού.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο άγνωστος επέστρεψε ξανά... στον τόπο του εγκλήματος ακινητοποίησε τρεις υπαλλήλους σεκιούριτι που έχει προσλάβει το κατάστημα για προστασία, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε με ένα αυτοκίνητο Smart.

Διευρύνονται τα όρια ηλικίας των μελών τρίτεκνης οικογένειας για διορισμό ή για πρόσληψη στο Δημόσιο.

Ο ορισμός του μέλους τρίτεκνης οικογένειας αφορά στον διορισμό/πρόσληψη στη δημόσια διοίκηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του «νόμου Πεπονή» (2190/1994), ο οποίος προβλέπει ότι ποσοστό 10% των προκηρυσσόμενων θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου καλύπτονται από γονείς με τρία τέκνα και τέκνα τρίτεκνης οικογένειας.

Ο καιρός το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Στα ανατολικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πρόσκαιρα τις Σποράδες και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Κινηματογραφική ληστεία: Έκλεψαν τις εισπράξεις του αγώνα Αρης-Μόλντε με χρήση σπρέι εναντίον οικογένειας!

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα στέλεχος της ΠΑΕ Αρης, το οποίο έφυγε από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τις εισπράξεις του αγώνα Αρης-Μόλντε για τα προκριματικά του Europa League.