Ο επικεφαλής του συνδυασμού & Υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου & ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Κουρής, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το γκαράζ του Δήμου για να ενημερωθούν σχετικά με την κατάρρευση της γερανογέφυρας στο συνεργείο αυτοκινήτων του Δήμου.

Ο Τάσος Ευσταθίου συνομίλησε για το ατύχημα αυτό με τον διευθυντή της υπηρεσίας όπως επίσης και με εργαζόμενους, θέλοντας να σχηματίσει όσο είναι δυνατόν μια άποψη.

Ωστόσο υπάρχουν πολλά σημαντικά ερωτήματα όπως: κάθε πότε συντηρείται, πότε πραγματοποιήθηκε η τελευταία συντήρηση, ποιος είναι ο υπεύθυνος της συντήρησης, αν υπάρχει πιστοποιητικό λειτουργίας της γερανογέφυρας σύμφωνα με την υπάρχουσα Νομοθεσία κ.α.

Με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων, αλλά και ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης που οφείλει να φροντίζει και να μεριμνά για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων, δήλωσε πως είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε τεχνικό επίπεδο ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η κατάσταση, προκειμένου να μην φτάσουμε να επαναληφθεί ένα τέτοιο φαινόμενο και θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.

Επομένως, ζητούμε από την Δημοτική αρχή να υπάρξει πλήρης διαφάνεια, δηλαδή να διερευνήσει τα αίτια του σοβαρού αυτού ατυχήματος, να δώσει απαντήσεις και να θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων, διότι όπως δηλώνουν και οι ίδιοι τα εργατικά ατυχήματα τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου
 22.03.2019

Προβλήθηκε 429 φορές

Στους δρόμους για μέτρα ουσιαστικής στήριξης - Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στην πλ. Κάνιγγος και πορεία στο υπ. Οικονομικών

Από το πρωί στους δρόμους βρίσκονται δεκάδες Ομοσπονδίες, Σωματεία, τοπικές Ενώσεις ΕΒΕ και Επιτροπές Αγώνα συμμετέχοντας στη σημερινή μέρα αγωνιστικής δράσης, οργανώνοντας συντονισμένες κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας, για μέτρα ουσιαστικής στήριξης των αυτοαπασχολουμένων, με προτεραιότητα σε όσους έχουν ετήσιο εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ.

Ανακοίνωση για το Δημοτικό Συμβούλιο και οι αντιπεριβαλλοντικοί, αντιλαϊκοί σχεδιασμοί στον Υμηττό

Ο πόλεμος που άναψε μεταξύ δημάρχων στους Δήμους της Ν/Α Αθήνας, ανταγωνιζόμενοι για μια καλύτερη Θέση και Ρόλο στους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς στην ευρύτερη περιοχή, μας αποκάλυψε ...

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η ανησυχία από την πρόγνωση βροχερού καιρού για την Τετάρτη 3/6/2020, αλλά και η επιθυμία πολλών δημοτών για συμμετοχή οδήγησε στην διοργάνωση της "Ποδηλατάδας" την Κυριακή 7/6/2020, που προβλέπεται ηλιόλουστη.

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''Μια τρύπα στο νερό''. (δημιουργία δημοτικού κοιμητηρίου και οριστική απομάκρυνση του ΚΥΤ.)

Για μια ακόμα φορά η δημοτική αρχή φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων ως προς την διαχείριση των μεγάλων θεμάτων της πόλης μας όπως αυτό της δημιουργίας δημοτικού κοιμητηρίου και της οριστικής απομάκρυνσης του ΚΥΤ.