Ο επικεφαλής του συνδυασμού & Υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου & ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Κουρής, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το γκαράζ του Δήμου για να ενημερωθούν σχετικά με την κατάρρευση της γερανογέφυρας στο συνεργείο αυτοκινήτων του Δήμου.

Ο Τάσος Ευσταθίου συνομίλησε για το ατύχημα αυτό με τον διευθυντή της υπηρεσίας όπως επίσης και με εργαζόμενους, θέλοντας να σχηματίσει όσο είναι δυνατόν μια άποψη.

Ωστόσο υπάρχουν πολλά σημαντικά ερωτήματα όπως: κάθε πότε συντηρείται, πότε πραγματοποιήθηκε η τελευταία συντήρηση, ποιος είναι ο υπεύθυνος της συντήρησης, αν υπάρχει πιστοποιητικό λειτουργίας της γερανογέφυρας σύμφωνα με την υπάρχουσα Νομοθεσία κ.α.

Με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων, αλλά και ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης που οφείλει να φροντίζει και να μεριμνά για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων, δήλωσε πως είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε τεχνικό επίπεδο ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η κατάσταση, προκειμένου να μην φτάσουμε να επαναληφθεί ένα τέτοιο φαινόμενο και θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.

Επομένως, ζητούμε από την Δημοτική αρχή να υπάρξει πλήρης διαφάνεια, δηλαδή να διερευνήσει τα αίτια του σοβαρού αυτού ατυχήματος, να δώσει απαντήσεις και να θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων, διότι όπως δηλώνουν και οι ίδιοι τα εργατικά ατυχήματα τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου
 22.03.2019

Προβλήθηκε 333 φορές

Νέο μέλος στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) ο Θανάσης Αθανασίου, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος εδώ και πέντε χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, έπαρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα...

Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως: Τιμή Αγίου Νεκταρίου και μνήμη αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Η μνήμη και η τιμή δίνουν αξία σε όποιον τα ασκεί. Η εκκλησιαστική κοινότητα της αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, αδιάκοπα προσπαθεί να ενεργεί αυτές τις δύο αξίες για πρόσωπα και πράγματα, του χθες και του σήμερα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ  ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κ. ΕΥΘΥΜΗ ΛΕΚΚΑ

Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη επισκέφτηκε ο Δρ. Ευθύμης Λ. Λέκκας, Καθηγητής Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και επίσης Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας.