Ο επικεφαλής του συνδυασμού & Υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου & ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Κουρής, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το γκαράζ του Δήμου για να ενημερωθούν σχετικά με την κατάρρευση της γερανογέφυρας στο συνεργείο αυτοκινήτων του Δήμου.

Ο Τάσος Ευσταθίου συνομίλησε για το ατύχημα αυτό με τον διευθυντή της υπηρεσίας όπως επίσης και με εργαζόμενους, θέλοντας να σχηματίσει όσο είναι δυνατόν μια άποψη.

Ωστόσο υπάρχουν πολλά σημαντικά ερωτήματα όπως: κάθε πότε συντηρείται, πότε πραγματοποιήθηκε η τελευταία συντήρηση, ποιος είναι ο υπεύθυνος της συντήρησης, αν υπάρχει πιστοποιητικό λειτουργίας της γερανογέφυρας σύμφωνα με την υπάρχουσα Νομοθεσία κ.α.

Με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων, αλλά και ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης που οφείλει να φροντίζει και να μεριμνά για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων, δήλωσε πως είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε τεχνικό επίπεδο ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η κατάσταση, προκειμένου να μην φτάσουμε να επαναληφθεί ένα τέτοιο φαινόμενο και θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.

Επομένως, ζητούμε από την Δημοτική αρχή να υπάρξει πλήρης διαφάνεια, δηλαδή να διερευνήσει τα αίτια του σοβαρού αυτού ατυχήματος, να δώσει απαντήσεις και να θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων, διότι όπως δηλώνουν και οι ίδιοι τα εργατικά ατυχήματα τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου
 22.03.2019

Προβλήθηκε 899 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.