Μυστήριο με τη σύλληψη 53χρονου στη Βάρκιζα - Κατείχε κλεμμένη ταυτότητα

Στα πέριξ 29 Μαρτίου 2019

Η υπόθεση σύλληψης ενός 53χρονου αλλοδαπού στη Βάρκιζα που κατείχε κλεμμένη ταυτότητα και διαβατήριο, διερευνάται από την αστυνομία.

Ο 53χρονος συνελήφθη, για παράβαση του άρθρου 394 του ποινικού κώδικα αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου σε συνεργασία με τα στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

Ο συλληφθείς ως οδηγός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου κατείχε και επέδειξε άδεια κυκλοφορίας που ανήκε σε μία γυναίκα.

Επίσης, κατείχε και επέδειξε ισπανικό διαβατήριο, ισπανικό δελτίο ταυτότητας και ισπανικό δίπλωμα οδήγησης των οποίων η ημερομηνία λήξης είχε παρέλθει, ενώ το διαβατήριο και η ταυτότητα είχαν καταχωρηθεί ως κλεμμένα.

Την προανάκριση και τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.

Πηγή: iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 1012 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια