Το αγγελούδι εντοπίστηκε νεκρό στο Αίγιο μέσα σε κάδο σκουπιδιών της περιοχής.

Μια ανώνυμη καταγγελία έριξε φως στην υπόθεση και οδήγησε σε εικόνες φρίκης.

Το νεογέννητο βρέφος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Οι πρώτες πληροφορίες για τη μητέρα που νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο Ρίου.

Η τραγωδία με το νεκρό βρέφος σοκάρει το Αίγιο από το πρωί. Η 30χρονη μητέρα φέρεται να πέταξε το νεογέννητο σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο, με αποτέλεσμα το αγγελούδι να ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το βρέφος σε κάδο και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό, σε κάδο σκουπιδιών επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο, το αγγελούδι είχε ήδη χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν το βρέφος ήταν ζωντανό όταν η μητέρα του το πέταξε στον κάδο.

Η μητέρα έφτασε στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα έφτασε μόνη στο νοσοκομείο με αιμορραγία.

Πήγε στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο και πολύ γρήγορα οι γιατροί που την εξέτασαν ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε επιπλοκές από γέννα. Αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο και χειρίζονται με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση.

Όλα δείχνουν πως η 30χρονη γέννησε, κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί και πέταξε το βρέφος της, στα σκουπίδια.

Πηγή: filodimos.gr (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 804 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.