Επίσκεψη» από τουλάχιστον 50 άτομα που επέβαιναν σε 25 μοτοσυκλέτες δέχθηκε ο διαιτητής μπάσκετ που θα διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, Παναγιώτης Αναστόπουλος στον Βύρωνα. 
 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, οι άγνωστοι είπαν διάφορα υβριστικά συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το γκρουπ αγνώστων φέρεται να ξεκίνησε από τα νότια προάστια και συγκεκριμένα από την Ηλιούπολη.
 
Δεν προκλήθηκαν ζημιές, δεν υπήρξαν βιαιοπραγίες και δεν έγιναν προσαγωγές, ενώ επί του θέματος έχει επιληφθεί το τμήμα της αθλητικής βίας της ασφάλειας Αττικής.
 

www.newpost.gr (Μιχάλης  Τεζάρης) 

Προβλήθηκε 204 φορές

ΠΑΚΟΕ: Μόλυνση σε 27 σημεία του παραλιακού μετώπου από τον Φλοίσβο μέχρι το Καβούρι

Πρόσφατες μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ σε 27 σημεία του παραλιακού μετώπου από τον Φλοίσβο μέχρι το Καβούρι στις 10/7/2019 έδειξαν ότι από τα 27 δείγματα τα 16 βρέθηκαν μολυσμένα με E. Coli και εντερόκοκκους, σε ποσοστό 60%.

Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ)

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα 24 νέους Γενικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν και αυτοί άμεσα τα καθήκοντά τους, προκειμένου, από κοινού με τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς, να κάνουν πράξη το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης.

«Ένας χρόνος χωρίς τον Νικόλα» - «Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση του Πολύχρωμου Σχολείου

«Γροθιά» στο στομάχι το κείμενο του «Πολύχρωμου Σχολείου» για τον 15χρονος μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από άγριο μπούλινγκ πέντε συμμαθητών του επειδή ήταν γκέι.