Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια οικογένεια τα ξημερώματα του Σαββάτου, 11.05.2019, στο Παγκράτι.

Οι σκηνές είναι βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία με τους ληστές να αρπάζουν το γιο και να μπαίνουν με τα κλειδιά του στο σπίτι για να κάνουν ληστεία.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, 11.05.2019, όπου οι κακοποιοί μετά από παρακολούθηση άρπαξαν έναν 17χρονο στου Ζωγράφου και τον έβαλαν στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου τους. Αφού του πήραν τα κλειδιά, πήγαν στο σπίτι του στο Παγκράτι.

Άνοιξαν ανενόχλητοι την πόρτα και εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα βρίσκονταν ο πατέρας του, η μητέρα του και ο 15χρονος γιος της οικογένειας με τις στιγμές που ακολούθησαν να είναι συγκλονιστικές.

Ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr βλέποντας τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι μαζί με τον γιο του, τους επιτέθηκε, ενώ από τις φωνές «σηκώθηκε» στο πόδι όλη η γειτονιά.

Οι ληστές αφού πάλεψαν με τον πατέρα, τον οποίο και τραυμάτισαν πήραν κάποια αντικείμενα από το σπίτι και τράπηκαν σε φυγή.

Ο πατέρας μάλιστα δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να καταδιώξει τους ληστές. Αυτοί παράτησαν το αυτοκίνητό τους στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι και εξαφανίστηκαν στα στενά.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά της αστυνομίας όπου σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε ότι δεν είναι κλεμμένο, αλλά ανήκει σε έναν Αλβανό.

Ο πατέρας του 17χρονου που δηλώνει επιχειρηματίας – δημοσιογράφος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η προφορά των ληστών έμοιαζε με αλβανική.

Η αστυνομία έχει συλλέξει όσα περισσότερα ευρήματα μπόρεσε από το αυτοκίνητο και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σοκάρει η περιγραφή του πατέρα

Στο βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN φαίνονται οι κακοποιοί την ώρα που φεύγουν από το σπίτι στο Παγκράτι.

Μάλιστα ακούγονται φωνές με τους γείτονες αναστατωμένοι να ρωτούν την οικογένεια αν είναι καλά. Εκείνοι με τη σειρά τους, τους προτρέπουν να φωνάξουν γρήγορα την αστυνομία την ώρα που δίνουν μάχη με τους ληστές.

Ο πατέρας του 17χρονου περιέγραψε σε δηλώσεις του πώς ήρθε αντιμέτωπος με τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι του, ενώ είναι εμφανή τα τραύματα που αποκόμισε. (εδώ)

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου (www.newsit.gr)

Προβλήθηκε 398 φορές

ΠΑΚΟΕ: Μόλυνση σε 27 σημεία του παραλιακού μετώπου από τον Φλοίσβο μέχρι το Καβούρι

Πρόσφατες μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ σε 27 σημεία του παραλιακού μετώπου από τον Φλοίσβο μέχρι το Καβούρι στις 10/7/2019 έδειξαν ότι από τα 27 δείγματα τα 16 βρέθηκαν μολυσμένα με E. Coli και εντερόκοκκους, σε ποσοστό 60%.

Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ)

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα 24 νέους Γενικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν και αυτοί άμεσα τα καθήκοντά τους, προκειμένου, από κοινού με τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς, να κάνουν πράξη το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης.

«Ένας χρόνος χωρίς τον Νικόλα» - «Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση του Πολύχρωμου Σχολείου

«Γροθιά» στο στομάχι το κείμενο του «Πολύχρωμου Σχολείου» για τον 15χρονος μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από άγριο μπούλινγκ πέντε συμμαθητών του επειδή ήταν γκέι.