Σήμερα, διανύοντας την 4η Τεχνολογική Επανάσταση και με τις σύγχρονες απαιτήσεις, έχουμε την υποχρέωση και ευθύνη η νέα γενιά να διαμορφώσει μια καλύτερη και πιο λειτουργική πόλη!

Τα προβλήματα καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, το κυκλοφοριακό, η ασφάλεια και άλλα, χρειάζονται αποφασιστικές δράσεις και πράξεις για την επίλυσή τους.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τα δικαιώματα του, χρειάζεται να δημιουργήσουμε μία Ηλιούπολη φιλική και προσβάσιμη, σεβόμενοι το περιβάλλον και τα ζώα.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με γνώμονα την Παγκόσμια Πυξίδα για Βιώσιμη Ανάπτυξη από τους 17 στόχους του ΟΗΕ.

Ως εκ τούτου, στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαίου 2019 δίνω δυναμικό “παρών” στη μάχη της πόλης μου, την Ηλιούπολη, με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Τάσο Ευσταθίου και τον συνδυασμό "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά".

Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι ανέκαθεν ήμουν ανήσυχο πνεύμα, με ενεργή ενασχόληση για την πόλη μου, τα κοινά και την γειτονιά.

Διεκδικώ ψήφο εμπιστοσύνης και θετικής προοπτικής από τους πολίτες της Ηλιούπολης γιατί:

1) Σέβομαι τον πολίτη, τα ζώα και το περιβάλλον
2) Έχω ευθύνη και χρέος απέναντι στις ανάγκες της πόλης μας
3) Πιστεύω στο όραμά της καινοτόμα Πόλης-Πρότυπο
4) Είμαι αυτοδημιούργητος
5) Έχω εμπειρία σε νευραλγικές θέσεις ευθύνης
6) Έχω γνώση στην λειτουργία Κρατικών Φορέων εντός και εκτός Ελλάδος
7) Βρίσκω λύσεις στα προβλήματα (Μηχανικός)
8) Πιστεύω στην κοινωνία αλληλεγγύης, συνεργασίας και κοινών στόχων
9) Παλεύω για τη νέα γενιά
10) Κάνω τον λόγο – δράση!

Πάμε μπροστά, για να μετατρέψουμε το Δήμο Ηλιούπολης σε κύτταρο ανάπτυξης, νέο πόλο πολιτισμού και τουρισμού, σεβόμενος την οικογένεια και τις ηθικές αρχές. Μια πόλη με ταυτότητα!

Έχουμε όλοι ευθύνη για την πόλη μας!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ποιός είναι ο Ευάγγελος Βερβερέλης;

Ο Ευάγγελος Βερβερέλης είναι γέννημα θρέμα Ηλιουπολίτης!

• Απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος – Pierce College.

• Διπλωματούχος Μεταλλειολόγος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εγγεγραμμένος στο ΤΕΕ από το 2011. Με έντοντη φοιτητική δράση στη διοίκηση του Συλλόγου των Φοιτητών ως μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος στη Γενική Σενέλευση.

• Κατέχει MBA International από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Είναι Σύμβουλος Ορυχείων στην Τανζανία από το 2014, σε νευραλγική θέση μεταξύ Διοίκησης, Ομάδων Εργασίας και Κρατικών Φορέων. Οι αρμοδιότητές του αφορούν ερευνητικές-περιβαλλοντικές μελέτες καθώς και Μελέτες Σκοπιμότητας, εποπτεία απαλλοτριώσεων και εφαρμογή του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Είναι διαχειριστής στις Εκδόσεις “Ηράκλειτος” στον σχεδιασμό δράσης και προώθησης.

Συμμετείχε στην εκπόνηση έργων σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Σημαντικές συνεργασίες: ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΕΛΠΕ, LONDON COLLEGE UNIVERSITY).

Σήμερα είναι Πρόεδρος του MBA International ΡΤ20, έχοντας ως κατεύθυνση τη διεύρυνση των εκπαιδευτικών οριζόντων του τμήματος, με δράσεις που στοχεύουν την αναθέρμανση σχέσεων με Πανεπιστημιακούς & Επιχειρηματικούς Φορείς της Διεθνους αγοράς (Σουηδία – ΗΠΑ).

Συμμετέχει σε επιτροπές που αφορούν στην αξιολόγηση και αναβάθμιση του Πανεπιστημίου.

Έχει ενεργή δράση στα θέματα της Ευρωπαικής Ένωσης με συμμετοχή σε Διαλόγους από την Ευρωπαική Επιτροπή και σε συναφή συνέδρια.

Με ανθρωποκεντική οπτική, παρίσταται ενεργά σε φιλανθρωπικές και εθελοντικές δράσεις.
 

Προβλήθηκε 226 φορές

Τα απαραίτητα συστατικά για την κυβερνησιμότητα των δήμων (του Χάρη Κουγιουτζόπουλου)

Είναι σίγουρο ότι το σύστημα της Απλής Αναλογικής όπως εφαρμόστηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές νομοθετήθηκε πρόχειρα, στο πόδι και αγνοώντας την ελληνική πραγματικότητα και τις διοικητικές αρχές.

ΝΑΙ για την αστική υπόγεια σήραγγα της Ηλιούπολης, αλλά... (του Κώστα Σεφτελή)

Αυτοί που εξαπατούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τους Ηλιουπολίτες και το Δημοτικό Συμβούλιο με ψέματα, πως το νέο Ρυθμιστικό της Αττικής Ν. 4277/2014, δήθεν προβλέπει πως με την λειτουργία της ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ οι κεντρικοί δρόμοι της Ηλιούπολης, αυτόματα μετατρέπονται σε δρόμους τοπικής σημασίας και διαχείρισης...

Παρακαλώ κύριοι υπουργοί, να σηκώνετε το τηλέφωνο (Δημήτρης Καμπουράκης)

Ξέρω ότι το αφεντικό σας έβαλε πολλή δουλειά και ξαφνικά δεν σας φτάνει ο χρόνος για να πάτε ούτε μέχρι την τουαλέτα. Είστε και στην αρχή, έχετε να φτιάξετε γραφείο, να δείτε υπηρεσιακούς που περιμένουν ουρά για να ενημερώσουν και φορείς που απαιτούν συνάντηση αμέσως.