Σήμερα, διανύοντας την 4η Τεχνολογική Επανάσταση και με τις σύγχρονες απαιτήσεις, έχουμε την υποχρέωση και ευθύνη η νέα γενιά να διαμορφώσει μια καλύτερη και πιο λειτουργική πόλη!

Τα προβλήματα καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, το κυκλοφοριακό, η ασφάλεια και άλλα, χρειάζονται αποφασιστικές δράσεις και πράξεις για την επίλυσή τους.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τα δικαιώματα του, χρειάζεται να δημιουργήσουμε μία Ηλιούπολη φιλική και προσβάσιμη, σεβόμενοι το περιβάλλον και τα ζώα.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με γνώμονα την Παγκόσμια Πυξίδα για Βιώσιμη Ανάπτυξη από τους 17 στόχους του ΟΗΕ.

Ως εκ τούτου, στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαίου 2019 δίνω δυναμικό “παρών” στη μάχη της πόλης μου, την Ηλιούπολη, με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Τάσο Ευσταθίου και τον συνδυασμό "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά".

Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι ανέκαθεν ήμουν ανήσυχο πνεύμα, με ενεργή ενασχόληση για την πόλη μου, τα κοινά και την γειτονιά.

Διεκδικώ ψήφο εμπιστοσύνης και θετικής προοπτικής από τους πολίτες της Ηλιούπολης γιατί:

1) Σέβομαι τον πολίτη, τα ζώα και το περιβάλλον
2) Έχω ευθύνη και χρέος απέναντι στις ανάγκες της πόλης μας
3) Πιστεύω στο όραμά της καινοτόμα Πόλης-Πρότυπο
4) Είμαι αυτοδημιούργητος
5) Έχω εμπειρία σε νευραλγικές θέσεις ευθύνης
6) Έχω γνώση στην λειτουργία Κρατικών Φορέων εντός και εκτός Ελλάδος
7) Βρίσκω λύσεις στα προβλήματα (Μηχανικός)
8) Πιστεύω στην κοινωνία αλληλεγγύης, συνεργασίας και κοινών στόχων
9) Παλεύω για τη νέα γενιά
10) Κάνω τον λόγο – δράση!

Πάμε μπροστά, για να μετατρέψουμε το Δήμο Ηλιούπολης σε κύτταρο ανάπτυξης, νέο πόλο πολιτισμού και τουρισμού, σεβόμενος την οικογένεια και τις ηθικές αρχές. Μια πόλη με ταυτότητα!

Έχουμε όλοι ευθύνη για την πόλη μας!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ποιός είναι ο Ευάγγελος Βερβερέλης;

Ο Ευάγγελος Βερβερέλης είναι γέννημα θρέμα Ηλιουπολίτης!

• Απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος – Pierce College.

• Διπλωματούχος Μεταλλειολόγος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εγγεγραμμένος στο ΤΕΕ από το 2011. Με έντοντη φοιτητική δράση στη διοίκηση του Συλλόγου των Φοιτητών ως μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος στη Γενική Σενέλευση.

• Κατέχει MBA International από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Είναι Σύμβουλος Ορυχείων στην Τανζανία από το 2014, σε νευραλγική θέση μεταξύ Διοίκησης, Ομάδων Εργασίας και Κρατικών Φορέων. Οι αρμοδιότητές του αφορούν ερευνητικές-περιβαλλοντικές μελέτες καθώς και Μελέτες Σκοπιμότητας, εποπτεία απαλλοτριώσεων και εφαρμογή του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Είναι διαχειριστής στις Εκδόσεις “Ηράκλειτος” στον σχεδιασμό δράσης και προώθησης.

Συμμετείχε στην εκπόνηση έργων σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Σημαντικές συνεργασίες: ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΕΛΠΕ, LONDON COLLEGE UNIVERSITY).

Σήμερα είναι Πρόεδρος του MBA International ΡΤ20, έχοντας ως κατεύθυνση τη διεύρυνση των εκπαιδευτικών οριζόντων του τμήματος, με δράσεις που στοχεύουν την αναθέρμανση σχέσεων με Πανεπιστημιακούς & Επιχειρηματικούς Φορείς της Διεθνους αγοράς (Σουηδία – ΗΠΑ).

Συμμετέχει σε επιτροπές που αφορούν στην αξιολόγηση και αναβάθμιση του Πανεπιστημίου.

Έχει ενεργή δράση στα θέματα της Ευρωπαικής Ένωσης με συμμετοχή σε Διαλόγους από την Ευρωπαική Επιτροπή και σε συναφή συνέδρια.

Με ανθρωποκεντική οπτική, παρίσταται ενεργά σε φιλανθρωπικές και εθελοντικές δράσεις.
 

Προβλήθηκε 390 φορές

Από την ελαστικότητα εργασίας στην ελαστικότητα της κοινωνίας (Χαρά Καφαντάρη)

Άρθρο της Χαράς Καφαντάρη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Τομέα Αθήνας, αντιπροέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής και αν. τομεάρχη Περιβάλλοντος της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, στην εφημερίδα KONTRA (Κυριακή 31/05).

Πανδημία:  «Ευκαιρία» οπισθοδρόμησης και στην Παιδεία (Τούλα Πάντου)

Η πανδημία και ο εγκλεισμός όλων μας στα σπίτια υπήρξε ο τέλειος σύμμαχος της Κυβέρνησης και της Υπουργού Παιδείας για την υλοποίηση όλων, όσα είχαν προεκλογικά σχεδιάσει επί χάρτου για τη Δημόσια Εκπαίδευση.

Αχυράνθρωποι και Φιλισταίοι (Δημοσθένης Γεωργοβασίλης)

1. Γένεση αχυρανθρώπων: Λέγεται ότι ο επουράνιος Θεός δημιούργησε τoν άνθρωπο. Ο επίγειος Θεός όμως επινόησε τον αχυράνθρωπο. Ο άνθρωπος έχει συνείδηση, αποφασίζει, φέρει ευθύνη και δικαιώνεται ή τιμωρείται για τις πράξεις του...

ΚΙΝΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (Κ.Α.Μ.ΕΚΠ) : ''Όταν η μαθηματικά αναμενόμενη ωφελιμότητα   είναι κραυγαλέα αρνητική...''

''Ιατρικές ιστορίες συμβαίνουν τακτικά'' έγραφαν σε άρθρο τους στο περιοδικό NOTICES OF THE AMERICAN MATHEMATICAL SOCIETY οι D. Rockmoreκαι J.L. Snell, «και είναι επόμενο σε συζητήσεις για τη διαφορά ανάμεσα στις τυχαιοποιημένες (randomized) κλινικές περιπτώσεις και τα επιδημιολογικά πειράματα»